НАБУ затримало нардепа від Слуги народу «при отриманні хабара»: у фракції вже відреагували

НАБУ затримало нардепа від Слуги народу «при отриманні хабара»: у фракції вже відреагували
За даними слідства, посадовець отримав кошти за сприяння в укладенні контрактів між приватними компаніями і лікарнею у Житомирській області.

Детективи Національного антикорупційного бюро затримали народного депутата від Слуги народу Сергія Кузьміних під час отримання грошей, які правоохоронці вважають хабарем, повідомив журналіст Юрій Бутусов.

Як написав Бутусов у Facebook, за попередніми даними, Кузьміних затримали під час передачі йому «значної суми грошей, що детективи кваліфікують як отримання хабаря».

Цензор.Нет зв’язувались з Кузьміних для отримання коментаря, проте він наразі поза зоною досягнення, — зазначив Бутусов.

Журналіст зауважив, що Кузьміних до походу у політику був відомим волонтером у Житомирі, надавав допомогу українським військовим.

Своєю чергою в офіційному повідомлені НАБУ сказано, що Бюро разом із Спеціалізованою антикорупційною прокуратурою та Офісом генерального прокурора викрили чинного народного депутата України на «гарячому», під час одержання неправомірної вигоди у 558 тис. грн. Його особу НАБУ не розкриває.

За даними слідства, посадовець отримав кошти за сприяння в укладенні контрактів між приватними компаніями і лікарнею у Житомирській області. Деталі НАБУ обіцяє повідомити згодом.

Також голова фракції Слуга народу Давид Арахамія прокоментував затримання народного депутата Сергія Кузьміних і заявив, що ця новина стала для фракції шоком, пише НВ.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що на Київщині судитимуть головного лісничого за вимагання $40 тисяч хабаря.

Карина Бовсуновська — pravdatutnews.com

Читайте також
Застосувати примусовий привід: "слуга" Кузьміних знову не прийшов до суду Застосувати примусовий привід: "слуга" Кузьміних знову не прийшов до суду
Сергія Кузьміних впіймали на отриманні хабаря у 559 тисяч гривень.
"Я ж..пу рву за всех, блин", — НАБУ опублікувало фрагменти розмов зі справи Кузьміних (відео) "Я ж..пу рву за всех, блин", — НАБУ опублікувало фрагменти розмов зі справи Кузьміних (відео)
"Слуга народу" Сергій Кузьміних отримав хабар за допомогу лікарні у перемозі в тендерах на закупівлю обладнання за рахунок бюджету.
7 лютого о 10:00 ранку: нардепа Кузьміних викликають до НАБУ для вручення підозри та допиту (повістка) 7 лютого о 10:00 ранку: нардепа Кузьміних викликають до НАБУ для вручення підозри та допиту (повістка)
Кузьміних проігнорував три виклики до слідчих.
Loading...
Load next