84 тонни: до України прибув шостий літак з боєприпасами від США, — Резніков (фото)

84 тонни: до України прибув шостий літак з боєприпасами від США, — Резніков (фото)
Міністр оборони заявив, що це ще не кінець допомоги.

В Україну прибула шоста партія військової допомоги від США. Країна отримала ще 84 тонни бойових набоїв до стрілецької зброї менш ніж за добу після надходження попередньої партії вантажу.

Про це пише "ПравдаТУТ News" з посиланням на допис Олексія Резнікова.

Доба ще не минула з прибуття п’ятого птаха, а ми вже розвантажуємо шостого! Сьогодні до Києва прибули чергові боєприпаси - 84 тонни бойових набоїв до стрілецької зброї. Загалом станом на сьогодні у сукупності шести пташок ми отримали близько 500 тонн оборонної амуніції від наших друзів і партнерів — Сполучених Штатів Америки. І це теж ще не кінець, — зазначив міністр в дописі.

Нагадаємо, дружина посла України в Німеччині назвала секонд-хендом німецьку допомогу Києву.

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
США нададуть Україні досконаліші ракетні комплекси та боєприпаси: дальність ураження — 300 км США нададуть Україні досконаліші ракетні комплекси та боєприпаси: дальність ураження — 300 км
Україна зобов’язалася не атакувати цілі на території рф за допомогою артилерійської системи американського виробництва.
 200 мільйонів доларів: склад секретного пакету військової допомоги Байдена Україні розкрив Politico  200 мільйонів доларів: склад секретного пакету військової допомоги Байдена Україні розкрив Politico
Пакет допомоги в оборонній сфері був затверджений лише за кілька тижнів до того, як США та Росія мали розпочати переговори про "гарантії безпеки".
Loading...
Load next