Кулеба виключив переговори з ОРДЛО: ми знаємо прізвища тих, з ким треба працювати

Кулеба виключив переговори з ОРДЛО: ми знаємо прізвища тих, з ким треба працювати
Переговори з бойовиками ОРДЛО не передбачені мінськими угодами. 

Міністр закордонних справ Дмитро Кулеба в черговий раз виключив прямі переговори з представниками окупаційної влади окремих районів Донецької та Луганської областей. Мирне врегулювання українська сторона буде обговорювати з переговірниками від Росії - Дмитром Козаком і Борисом Гризловим. Про це відомо з його брифінгу.

Ми не плануємо вести переговори з ватажками ОРДЛО... Ми прекрасно знаємо прізвища людей, з якими потрібно працювати, - це пан Козак в нормандському форматі і пан Гризлов як глава російської делегації в Тристоронній контактній групі. Все інше, які у них там ПІБ - це нас не цікавить, - заявив Кулеба.

Раніше міністр заявляв, що прямі переговори з бойовиками ОРДЛО не передбачені мінськими угодами. 

Нагадаємо, що Зеленський призначив держуповноваженим Антимонопольного комітету юриста, який працював на Коломойського. Президент України Володимир Зеленський призначив державним уповноваженим Антимонопольного комітету Сергія Шершуна.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
Франція приєднується: Макрон планує провести переговори із Зеленським та Путіним Франція приєднується: Макрон планує провести переговори із Зеленським та Путіним
Під час телефонної розмови Байден пригрозив Путіну наслідками нападу на Україну.
"Я не боюся прямої розмови з ним" - Зеленський про переговори з Путіним (відео) "Я не боюся прямої розмови з ним" - Зеленський про переговори з Путіним (відео)
Про це заявив Володимир Зеленський у зверненні до Верховної Ради.
ТКГ обговорить перенесення перегорів щодо Донбасу з Мінська ТКГ обговорить перенесення перегорів щодо Донбасу з Мінська
Білорусь та її столиця перебувають під великим впливом Росії, тому Мінськ більше не підходить для зустрічей Тристоронньої контактної групи та переговорів щодо ситуації на Донбасі.
Loading...
Load next