"Виглядає як шизофренія": Порошенко хоче провести психіатричну експертизу прокурорам (відео)

"Виглядає як шизофренія": Порошенко хоче провести психіатричну експертизу прокурорам (відео)
Таку заяву Порошенко зробив у залі суду, адже вважає рішення про обрання йому запобіжного заходу — нелогічним.

П'ятий президент України Петро Порошенко вважає неадекватною поведінку прокурорів і ініціюватиме психіатричну експертизу сторони звинувачення. 

Про це пише "ПравдаТУТ News" з посиланням на відео із зали суду. 

Своє рішення він обґрунтував тим, що прокурори вимагають обрати йому запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з різних причин.

Причина перша – Порошенко може переховуватися, потім виключаючи першу причину, говорять про другу – Порошенко може вплинути на свідків. Виключаючи другу причину, кажуть про третю – Порошенко може готувати держпереворот і змістити Зеленського. Хоч абсолютно очевидно, що я не збирався робити ні першого, ні другого, ні третього. 

 Своєю метою Порошенко назвав не держпереворот, а навпаки — об'єднання країни. 

Коли в одній голові є три думки, по-медичному це виглядає, як шизофренія. Я не виключаю, що звертатимуся до свого захисту провести психіатричну експертизу тим, хто готував це клопотання, - підсумував 5-й Президент. 

Запобіжний захід для Порошенка

Нагадаємо, 28 січня Київський апеляційний суд переніс на 11 лютого розгляд скарг на рішення Печерського районного суду столиці про обрання запобіжного заходу у вигляді особистого зобов’язання народному депутату Петру Порошенку у зв'язку з тим, що до суду не надійшли матеріали справи.

Нардеп від "Європейської Солідарності" Олексій Гончаренко повідомив, що запобіжний захід Порошенкові не змінили — він залишається під особистим зобов'язанням.

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
Прокурори просять заарештувати Порошенка з можливістю застави 1 млрд (відео) Прокурори просять заарештувати Порошенка з можливістю застави 1 млрд (відео)
17 січня 2022 року Печерський суд Києва обирає Порошенку запобіжний захід.
Порошенкові не обрали запобіжний захід — суд перенесли (відео) Порошенкові не обрали запобіжний захід — суд перенесли (відео)
Суддя перебував у нарадчій кімнаті понад 4 години.
"Миротворець" на захисті Порошенка: суддю справи експрезидента внесли в базу (фото) "Миротворець" на захисті Порошенка: суддю справи експрезидента внесли в базу (фото)
Центр «Миротворець» — неурядова організація, що займається дослідженням ознак злочинів проти основ національної безпеки України, миру, безпеки людства та міжнародного правопорядку.
Loading...
Load next