Порошенкові не обрали запобіжний захід — суд перенесли (відео)

Порошенкові не обрали запобіжний захід — суд перенесли (відео)
Суддя перебував у нарадчій кімнаті понад 4 години.

Печерський районний суд Києва не обрав запобіжний захід експрезиденту України Петру Порошенкові. Суд перенесли на 19 січня. 

Про це пише "ПравдаТУТ News" з посиланням на трансляцію засідання суду. 

Вихід слідчого судді з нарадчої кімнати для проголошення рішення відбудеться 19 січня о 14-й годині, - оголосив представник суду.

Вийшовши із зали суду на вулицю, Порошенко подякував активістам, які зустрічали його в аеропорту та прийшли підтримати до Печерського райсуду, додавши, що чекає їх на цьому ж місці 19 січня.

Нагадаємо, Порошенка обвинувачують "у вугільній справі" за двома статтями КК України – 111 і 268-3. Справа стосується постачання вугілля з тимчасово окупованих територій. П'ятого президента підозрюють у змові з вищим російським керівництвом та сприянні бойовикам на Донбасі.

Сьогодні прокурори просили суд заарештувати Порошенка з альтернативою застави в 1 млрд грн, зобов'язати здати паспорти та носити електронний браслет.

Додамо також, що сьогодні ДБР оприлюднило схему постачання вугілля з ОРДЛО з Порошенком та Медвечуком.

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
"Виглядає як шизофренія": Порошенко хоче провести психіатричну експертизу прокурорам (відео) "Виглядає як шизофренія": Порошенко хоче провести психіатричну експертизу прокурорам (відео)
Таку заяву Порошенко зробив у залі суду, адже вважає рішення про обрання йому запобіжного заходу — нелогічним.
Вимагають арешт і 1 млрд застави: Офіс Генпрокурора оскаржив запобіжний захід Порошенку Вимагають арешт і 1 млрд застави: Офіс Генпрокурора оскаржив запобіжний захід Порошенку
Апеляційна скарга з'явилася на офіційному представництві ОГП сьогодні.
Порошенко проти ДБР: Держбюро звинувачує експрезидента у невиконанні зобов'язань, адвокат — спростовує Порошенко проти ДБР: Держбюро звинувачує експрезидента у невиконанні зобов'язань, адвокат — спростовує
За словами адвоката Ігоря Голованя, Петро Порошенко здав свій закордонний паспорт, а ДБР "не може не брехати".
Loading...
Load next