Уряд Канади ухвалив постанову на підтримку України

Уряд Канади ухвалив постанову на підтримку України
Документ зокрема засуджує визнання Росією так званих "Л/ДНР".

Нижня палата парламенту Канади одностайно ухвалила постанову про підтримку України. Відповідну постанову до сесійної зали вніс депутат від Ліберальної партії Іван Бейкер.

Про це повідомляє "Укрінформ", передає "ПравдаТУТ News".

Пропонується, аби парламент залишався твердим у підтримці суверенітету, незалежності та територіальної цілісності перед все більшою російською агресією в та довкола України, - йдеться у постанові.

У документі також “рішуче засуджують голосування Російської Думи за визнання так званих "ДНР" і "ЛНР", що було б прямим порушенням Мінських угод, а також загрозою безпеці та стабільності регіону”.

Окрім цього ухвалена постанова закликає міжнародну спільноту “залишатися єдиною у протистоянні будь-якій подальшій російській агресії й підтримувати Україну та її народу перед цими все більшими загрозами”.

Нагадаємо, Україна створила альянс з Великою Британією та Польщею.

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
Ненормальна військова активність на Донбасі: сенат США ухвалив резолюцію на підтримку України Ненормальна військова активність на Донбасі: сенат США ухвалив резолюцію на підтримку України
Раніше державний секретар США Ентоні Блінкен заявив, що Російська Федерація може вдатися до провокації для вторгнення в Україну.
340 мільйонів доларів на підтримку України виділяє Канада – Міноборони 340 мільйонів доларів на підтримку України виділяє Канада – Міноборони
Ця посилена підтримка допоможе Україні зміцнити її безпеку та здатність захищатися від низки загроз, прокоментував міністр оборони України Олексій Резніков.
Візит Блінкена до України: Кулеба розповів про що розмовлятимуть із держсекретарем США Візит Блінкена до України: Кулеба розповів про що розмовлятимуть із держсекретарем США
Однією з головних тем майбутнього візиту держсекретаря США Ентоні Блінкена в Україні буде безпека, розповів міністр закордонних справ Дмитро Кулеба.
Loading...
Load next