США очікували рішення про "визнання" бойовиків, з ними не вестимуть жодних справ, – Білий дім

США очікували рішення про "визнання" бойовиків, з ними не вестимуть жодних справ, – Білий дім
США очікували від Росії рішення про так звану "легітимізацію" бойовиків на Донбасі. Однак з ними не вестимуть жодних справ, Вашингтон готує відповідний указ.

США готові негайно відреагувати на таке рішення президента Росії Володимира Путіна. Про це заявили у Білому домі. Повідомляє 24 канал.

Байден підпише указ про заборону інвестицій, торгівлі та фінансування "Л/ДНР".

США найближчим часом оголосять про додаткові заходи у відповідь на «грубе порушення Росією» міжнародних зобов'язань, — Білий дім.

Нагадаємо, що Путін визнав «ДНР» та «ЛНР». Президент карїни-агресора підписав відповідні документи.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

 

Читайте також
Байден підписав указ про нові санкції проти РФ Байден підписав указ про нові санкції проти РФ
Визнання Путіним "ЛДНР" світові політики почали масово закликати до нових санкцій.
Екстренне засідання  Ради Безпеки ООН очікується о 4 годині ранку за Києвом (оновлено) Екстренне засідання Ради Безпеки ООН очікується о 4 годині ранку за Києвом (оновлено)
Через рішення президента Росії про визнання так званих Донецької та Луганської "мирних республік" Україна вимагає скликання засідання Ради Безпеки ООН.
Реалії "русского мира": як зараз виглядає Донецький аеропорт (відео) Реалії "русского мира": як зараз виглядає Донецький аеропорт (відео)
22 січня 2015 року "кіборги" відійшли з руїн нового терміналу Донецького аеропорту. Його оборона тривала з 26 травня 2014-го - понад 240 днів.
Loading...
Load next