Зеленський скликає засідання РНБО: Данілов зайнявся організацією зустрічі

Зеленський скликає засідання РНБО: Данілов зайнявся організацією зустрічі
Усі члени РНБО України поінформовані про дату, час та місце проведення засідання. Водночас порядок денний засідання наразі не оприлюднили.

Президент України Володимир Зеленський скликає на завтра засідання Ради національної безпеки і оборони. Відомо, що президент доручив секретареві РНБО Олексію Данілову організувати проведення 15 жовтня 2021 року о 16.00 в місті Київ засідання РНБО України (Офіс Президента України).

Про це повідомили на Facebook-сторінці РНБО.

Зазначається, що всі члени РНБО України поінформовані про дату, час та місце проведення засідання. Однак, теми, які будуть розглядатися на засіданні, не називаються.

Зокрема, раніше повідомлялося, що на найближчому засіданні РНБО мають обговорюватися питання енергетики. Окрім цього зауважимо, що наразі на сайті глави держави відсутній указ про виведення зі складу РНБО колишнього спікера Верховної Ради Дмитра Разумкова, якого нардепи звільнили 7 жовтня.

Читайте також
"Застосовували нечесні і брудні прийоми": ексзаступника секретаря РНБО Кривоноса звільнили з лав Збройних сил "Застосовували нечесні і брудні прийоми": ексзаступника секретаря РНБО Кривоноса звільнили з лав Збройних сил
Ексзаступник секретаря Ради національної безпеки та оборони та генерал-майор Сергій Кривонос заявив, що його звільнили з лав Збройних Сил України. За його словами, він не писав рапорт.
Зеленський доручив скликати засідання РНБО після поїздки до адмінмежі з окупованим Кримом Зеленський доручив скликати засідання РНБО після поїздки до адмінмежі з окупованим Кримом
Президент України доручив секретареві РНБО Олексію Данілову найближчим часом скликати нове засідання Ради національної безпеки і оборони щодо безпекової ситуації на адмінмежі з окупованим Кримом та інших південних й східних областей.
Зустріч Байдена та Зеленського в Україні може відбутись найближчим часом, - Єрмак Зустріч Байдена та Зеленського в Україні може відбутись найближчим часом, - Єрмак
Керівник Офісу президента Андрій Єрмак анонсував можливу зустріч президентів України та Сполучених Штатів Володимира Зеленського і Джо Байдена, яка може відбутись вже найближчим часом.
Loading...
Load next