НАТО надасть Україні системи ППО та більше зброї

НАТО надасть Україні системи ППО та більше зброї

Генеральний секретар НАТО Єнс Столтенберг на пресконференції заявив, що НАТО надасть Україні системи ППО та додаткове озброєння.

Його цитує "Крим.Реалії", передає "ПравдаТУТ News". 

За його словами, "Росія зруйнувала мир у Європі" і зараз "народ України бореться за свою свободу перед агресією з боку Росії".

НАТО закликає, щоб Росія негайно припинити "цю безглузду війну", вивела війська з України та повернулася на шлях діалогу.

Світ закликає Росію та керівництво Росії до відповіді. Росія є агресором і Білорусь сприяє цьому. Президент Володимир Путін ухвалив рішення вторгнутися в Україну і це жахлива стратегічна помилка, за яку Росія дорого заплатить, – сказав генсек НАТО.

Столтенберг зазначив, що Росія "хоче скинути законно обраний демократичний уряд України" і цілі Кремля не обмежуються лише Україною.

Попри пряме вторгнення, Кремль заперечує наміри окупації України. У Міністерстві оборони Росії також заперечують дані української сторони про збиті російські літаки, розбомблену бронетехніку, загибель російських військових і заявляють, що не обстрілюють українські міста.

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Loading...
Load next