США звинуватили у шпигунстві 12 російських дипломатів при ООН

США звинуватили у шпигунстві 12 російських дипломатів при ООН
Їх було оголошено персонами нон грата і вони мають покинути територію США до 7 березня.

Над тим, що було зроблено сьогодні, працювали кілька місяців. США повідомили ООН і російську місію про початок процесу висилки 12 співробітників розвідки з російської місії, які (...) здійснювали шпигунську діяльність, - сказала Псакі на брифінгу.

Раніше постпред Росії при ООН Василь Небензя заявив, що 12 співробітників місії РФ при ООН наказують до 7 березня залишити США. Про це повідомляє російський "Інтерфакс", з посиланням на представника Білого дому Джен Псакі.

Я щойно отримав інформацію, що американська влада зробила чергові ворожі дії проти російської місії в ООН, грубо порушивши свої зобов'язання, як країни, де розташовується штаб-квартира ООН. Нам заявлено, що 12 людей з персоналу російської дипмісії були оголошені персонами нон грата, і вони мають залишити Штати до 7 березня, - сказав він на пресконференції у Нью-Йорку.

Нагадаємо, що прокурор Міжнародного суду особисто ініціював розслідування щодо вторгнення РФ в Україну. Прокурор Міжнародного кримінального суду Карім Хан особисто ініціював розслідування щодо вторгнення РФ в Україну.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
Екстренне засідання  Ради Безпеки ООН очікується о 4 годині ранку за Києвом (оновлено) Екстренне засідання Ради Безпеки ООН очікується о 4 годині ранку за Києвом (оновлено)
Через рішення президента Росії про визнання так званих Донецької та Луганської "мирних республік" Україна вимагає скликання засідання Ради Безпеки ООН.
росію не виключатимуть із Ради Безпеки ООН — представниця США росію не виключатимуть із Ради Безпеки ООН — представниця США
Проте Сполучені Штати продовжать ізолювати росію.
Loading...
Load next