Нове відеозвернення президента Володимира Зеленського: головні тези

Нове відеозвернення президента Володимира Зеленського: головні тези

Президент України Володимир Зеленський заявив, що передумовами перемоги України у війні з Росією є згуртованість українського народу. Також він заявив, що підтримка Збройних сил України є передумовами до звільнення України.

Про це він заявив у своєму відеозверненні. 

Українців не потрібно переконувати, щоб ставати добровольцями, не потрібно стимулювати, щоб стали допомагати один одному. Потужна підтримка Збройних сил усім народом України. Щирий волонтерський рух. Масовий вступ в терроборону. Солідарність всіх наших людей. Це передумови перемоги. Передумови звільнення всієї нашої країни, - заявив він.

Володимир Зеленський прокоментував сьогоднішні переговори з Росією. Він пообіцяв, що результати чергового раунду будуть відомі ввечері.

Потрібно триматися, потрібно боротися, щоб перемогти. Щоб пройти до заслуженого українцями миру. Чесного миру, з гарантіями безпеки для нашої держави. Щоб покласти це на папір. У переговорах, складних переговорах. Сьогодні розпочалася зустріч делегацій. Вона триває. Всі чекають новин. Ввечері. Ввечері обов'язково доповімо, - відзначив Зеленський.

Також Зеленський заявив, що після війни будуть відбудовані всі будинки і квартири, які були зруйновані в результаті авіаударів Росії.

Російські війська продовжують знищувати нашу інфраструктуру, продовжують бити по наших містах... Але, знайте, ми все відбудуємо, ми все відновимо. Кожна вулиця кожного міста, кожна квартира кожного українця. Я впевнений, ми зможемо зробити це швидко. Ми направимо на це всі наші сили і всю допомогу світу, - заявив Зеленський.

Після численних втрат, російська війська вже не знають де шукати резерви або ж допомогу. Однак, президент України Володимир Зеленський закликав не розслаблятися.

Ми завдаємо таких втрат ворогу, що він вже не знає, де ще шукати резерви, де ще шукати допомогу. Допомогу собі. Допомогу окупанту. Це жалюгідно, але ми не маємо права розслабитися,- заявив президент.

 Володимир Зеленський заявив, що дав уряду нове завдання щодо відновлення економіки. Він доручив Кабінету міністрів відновити роботу малиого та середнього бізнесу в Україні.

Поки держава воює, має зберігатися і відновлюватися економіка України. На стільки, на скільки це можливо. На вулицях міст має з'явитися життя, там де дозволяє безпека. Там де це можуть забезпечити просто люди: аптеки, торгівля, будь-який бізнес, яким може працювати сьогодні. Щоб країна жила, щоб вже починалося відновлення України. Це залежить від кожного з нас, від кожного, хто може працювати. Економічне придушення України - це одне з завдань війни проти нас. Ми маємо відбитися і від цього. Тому уряд отримав чітке доручення повернути малий та середній бізнес, прибрати усе, що заважає, максимально послабити податки, прибрати всі складнощі, щоб система не тиснула, щоб люди працювати так, як можуть, - заявив Зеленський.

Президент додав, що Кабмін вже працює над відновленням роботи бізнесу. Через декілька днів уряд повідомить деталі.

Карина Бовсуновська — pravdatutnews.com

Читайте також
Путін шантажував Туреччину через підтримку України Путін шантажував Туреччину через підтримку України
Президент Туреччини сказав президенту України Володимиру Зеленському під час квітневої зустрічі в Туреччині, що президент Росії Володимир Путін пригрозив продовжити заборону на польоти, якщо Туреччина не відмовиться від своїх продажів безпілотних літальних апаратів і підтримки України.
"Мені є що йому сказати": Кулеба заявив, що готовий до зустрічі з Лавровим "Мені є що йому сказати": Кулеба заявив, що готовий до зустрічі з Лавровим
Про це він повідомив під час онлайн-брифінгу з актуальних питань зовнішньої політики.
"Будапешт" не працює, але ми до всього готові", - Зеленський заспокоїв українців "Будапешт" не працює, але ми до всього готові", - Зеленський заспокоїв українців
Зеленський заявив, що українська армія готова до всіх варіантів розвитку подій, але важливою є підтримка партнерів.
Loading...
Load next