Путіна до Гааги не довезуть - юрист-міжнародник

Путіна до Гааги не довезуть - юрист-міжнародник
Юрист переконаний, що поплічники Путіна зроблять все, щоб він пішов у інший світ до статусу підсудного.

Після віроломного вторгнення російських військ на територію України, прихильники президента країни-окупанта Володимира Путіна зроблять все можливе, щоб його не довезли живим до Гааги. Такий прогноз озвучив юрист-міжнародник Борис Бабін, повідомляє Радіо НВ.

Навіть якщо главу російської держави в Гаагу не довезуть (а я думаю, його поплічники зроблять все, щоб він пішов в інший світ до статусу підсудного), то все одно залишиться купа російських чиновників першого ешелону (уряд, генеральний штаб, ключові українські колаборанти), які, безумовно, будуть відповідати в Гаазі за вчинення злочинів проти людяності, військових злочинів, злочинів агресії, - заявив юрист.

Нагадаємо, що Зеленський виступив перед німецьким Бундестагом: головні тези (відео).

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
Домашній арешт для Медведчука продовжено: слідчі наполягають на носінні електронного браслета Домашній арешт для Медведчука продовжено: слідчі наполягають на носінні електронного браслета
Адвокати Медведчука ознайомлюються з матеріалами справи. Саме це й відтерміновує вручення куму Путіна обвинувального акту та направлення його до суду.
Loading...
Load next