У Пентагоні назвали головні промахи росії у війні з Україною

У Пентагоні назвали головні промахи росії у війні з Україною
Серед них проблеми з логістикою та розвідкою.

Міністр оборони США Ллойд Остін заявив, що США бачили низку помилок з боку росії під час  її вторгнення в Україну.

Про це він розповів в інтерв'ю для CNN, передає ПравдаТУТ News.

Оцінюючи російські війська, Остін зокрема сказав, що росіяни «не просунулися так швидко, як їм хотілося б.

Крім того, він заявив, що у росіян великі проблеми з логістикою, і що він не бачив доказів нормального використання тактичної розвідки, ані інтеграції повітряних сил із наземним маневром.

Є ряд речей, які ми очікували побачити, але просто їх не було. І росіяни справді мали  деякі проблеми. Тому багато з їхніх припущень не підтвердилися, оскільки вони вступили в цю боротьбу, — сказав він.

У виданні зазначають, що з моменту початку вторгнення в Україну майже місяць тому російські війська бомбардували та знищили значні частини міст, включаючи Маріуполь і Харків, але Україна змогла запобігти захопленню росією великої території країни, включаючи столицю Київ.

Я думаю, (Росія) передбачала, що вони будуть швидко рухатися і дуже швидко захоплять столицю. Вони не змогли цього зробити, - сказав глава Пентагону.

З огляду на запеклий опір України її вторгненню, рф також намагаються (неуспішно) дати раду з низьким моральним духом військ і намагаються поповнити запаси військовослужбовців у країні, повідомили CNN цього тижня представники США та НАТО.

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
Російські війська більше не мають повного контролю над Херсоном, — Пентагон (відео) Російські війська більше не мають повного контролю над Херсоном, — Пентагон (відео)
Раніше сьогодні росіяни заявляли, що повністю контролюють місто.
У Пентагоні відреагували на відведення російських військ від кордонів України У Пентагоні відреагували на відведення російських військ від кордонів України
У Міністерстві оборони США вважають, що наразі ще рано вважати, що Росія повністю відведе свої війська від українсько-російських кордонів, а також передчасно судити про щирість російських намірів, поки не були продемонстровані реальні кроки.
Loading...
Load next