ЗСУ змогли розвіяти міф про "непереможну" армію РФ, - Ягун

ЗСУ змогли розвіяти міф про "непереможну" армію РФ, - Ягун
Генерал-майор СБУ Віктор Ягун вважає, що ЗСУ змогли розвіяти міф про "непереможну" армію РФ.

Не стільки українське суспільство, а світ та самі росіяни побачили, що насправді армії РФ не існує. Тобто, ми змогли розвіяти міф про російську армію, яким РФ лякала всіх останні 20 років. В Кремлі кричали, що можуть повторити і що можуть піти війною на Європу. За місяць війни в Україні ЗСУ довели, що “непереможної” армії РФ не існує, - пояснив Ягун.

Ягун наголосив, що наші ЗСУ з 2014 року були в постійних бойових зіткненнях з кадровими військовими РФ. Генерал зауважив, що за всі 8 років російські військові на сході України не змогли продемонструвати щось серйозне. Таку думку він висловив в етері Еспресо.TV.


Росіяни не змогли нічого путнього продемонструвати за 8 років війни на Донбасі. І зараз, коли вони вже зайшли на нашу землю зі своїми прапорами, ми їм продемонстрували, що маючи меншу кількість особового складу, можна дати відсіч ворогу. Росіяни зайшли до нас з авіацією та морським флотом, але це ні що порівнянні з тим, що стоїть за нами, - додав Ягун.

Нагадаємо, що у парламенті Литви пропонують заборонити георгіївську стрічку і символ "Z".

Злата Новосельська - pravdatutnews.com

Читайте також
Львівський депутат намалював портер Путіна під час роботи (відео) Львівський депутат намалював портер Путіна під час роботи (відео)
Львівський депутат від ЄС Юрій Гринів у міськраді відкрив на телефоні зображення Володимира Путіна, дістав аркуш паперу та почав змальовувати його обличчя.
"Росія ніколи не визнає себе стороною конфлікту на Донбасі" - Путін "Росія ніколи не визнає себе стороною конфлікту на Донбасі" - Путін
Відповідну заяву президент РФ озвучив у етері каналу "Россия 24".
Loading...
Load next