У росії закінчуються крилаті ракети — Міноборони США

У росії закінчуються крилаті ракети — Міноборони США
Крім того, у них фіксують високі показники відмов.

У США оцінили, що російських військ закінчуються крилаті ракети повітряного базування, і за словами представника оборони США, є ознаки того, що вони намагаються зберегти цей інвентар шляхом скорочення запасів точних керованих боєприпасів.

Про це повідомляє CNN з посиланням на неназване джерело в Міноборони США, передає ПравдаТУТ News.

Крім того, ці ракети демонструють високі показники відмов під час запуску, сказав чиновник. Наразі, за оцінкою США, російські показники відмов високоточних керованих боєприпасів, особливо крилатих ракет, коливаються від 20% до 60%, залежно від типу зброї та місії.  

Зазначено, що США частково відстежили цю інформацію, спостерігаючи за кількістю російських місій, які, схоже, включають некеровані або "тупі" бомби. Супутники та інші платформи бортової розвідки можуть контролювати невдачу деяких запусків ракет, збираючи розвіддані про інфрачервоні та радіолокаційні сигнатури літака та ракет.

Нагадаємо, у військових РФ почались проблеми з фінансуванням.

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
США попередила Росію, що чекає на неї у випадку агресії проти України США попередила Росію, що чекає на неї у випадку агресії проти України
Держсекретар США повідомив, що якщо Російська Федерація діятиме нерозважливо або агресивно щодо України, Вашингтон реагуватиме на її дії.
США виділять Україні 150 мільйонів доларів на військову допомогу США виділять Україні 150 мільйонів доларів на військову допомогу
Конгрес Сполучених Штатів Америки ухвалив надання додаткових 150 мільйонів доларів допомоги Україні. Зокрема кошти направлять на покращення ситуації у сфері військової безпеки.
США підтримує Україну й готові допомогти в разі військової агресії з боку Росії США підтримує Україну й готові допомогти в разі військової агресії з боку Росії
Америка заявила, що Росія використовує агресивний підхід у розв'язанні конфлікту на Донбасу й повинна негайно припинити свої наступальні дії.
Loading...
Load next