У військових РФ почались проблеми з фінансуванням – українська розвідка

У військових РФ почались проблеми з фінансуванням – українська розвідка

Головне управління розвідки Міністерства оборони України заявляє, що у російському бюджеті не передбачено коштів на подальші виплати військовим за участь у війні проти України. Повідомляє ГУР Міноборони

Після обіцяних виплат військовим окупаційної армії у російських в/ч з’явилися проблеми з фінансуванням. Як з’ясувалось, оплата цих витрат в бюджеті жодним чином не передбачена. А зважаючи на незадовільний стан фінансової системи РФ через введені санкції, додаткові кошти в бюджеті знайти неможливо.

За даними ГУР, у тимчасово окупованому Криму після виплати "відряджувальних" тим, хто брав участь у війні проти України, за лютий – наявний ліміт коштів військових частин повністю вичерпано. Фінансування будь-яких виплат за березень – відсутнє.

Схожа ситуація і з оплатою участі у війні найманців російських приватних військових кампаній (ПВК).

Серед них частішають випадки відмови від виїзду на територію України. Причина – невиконання умов укладених контрактів. Бойовики не отримують коштів за участь в бойових діях, компенсацій за поранення та обіцяних "соціальних гарантій".

Нагадаємо, що путін може завдати ядерного удару по Польщі, – екскомандувач сил НАТО в Європі Веслі Кларк. Росія продовжує погрожувати світові ядерною зброєю та все ж може завдати нею удару. Проте, найімовірніше, не по Україні, а по Польщі.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Loading...
Load next