Єрмак анонсував нові "неприємності" від ЗСУ для окупантів

Єрмак анонсував нові "неприємності" від ЗСУ для окупантів

Глава офісу президента Андрій Єрмак після наради у президента анонсував російським загарбникам нові неприємності від Збройних сил України.

Про це повідомив він у телеграмі.

Збройні сили підготували неприємності для окупанта. Скоро все побачите самі, - йдеться у повідомленні.

До допису Єрмак додав фото із командувачем ЗСУ Валерієм Залужним.

Своєю чергою захисники української Донеччини 1 квітня розгромили підрозділи російських окупантів. Незваних "гостей" зустріли "квітами" - українськими САУ "Піона", "Гвоздика" та "Гіацинт".

Фото з залишками техніки та особового складу "другої у світі" путінської армії після кількогодинного бою показали в Оперативно-тактичному угрупованні "Схід".

Вчора, 1 квітня, рашисти вирішили активізувати наступальні дії одразу на декількох напрямках. Однак, така велика кількість техніки не залишилась поза увагою наших хлопців. Тому на окупантів чекала "тепла" зустріч. Українські воїни привітали свинособак не тими квітами, на які вони розраховували. "Гвоздики", "Піони", "Гіацинти" та інші подарунки чомусь не сподобались горе-воякам, які не змогли витримати такої радості та лягли відпочити, - розповіли в ОТУ "Схід".

Українські воїни обіцяють і далі нещадно знищувати ворогів і мститися їм за все те горе, смерті та руйнування, які вони принесли на благословенну українську землю.

Нищити окупантів, стирати їх з лиця землі за всю ту жорстокість та знущання, що вони вчинили з українським народом. Саме ця почесна місія сьогодні лежить на кожному українському воїні. І так буде й надалі, допоки нога останнього окупанта не залишить українську землю. До речі, якщо придивитися, то десь там на фото можна її розгледіти, - зазначили в ОТУ "Схід".

Воїни показали, що лишилося від окупантів після "теплої" зустрічі.

Карина Бовсуновська — pravdatutnews.com

Читайте також
В Україні створили так звану "Книгу катів" про причетних до воєнних злочинів, — Єрмак В Україні створили так звану "Книгу катів" про причетних до воєнних злочинів, — Єрмак
Це своєрідний збірник відомостей про кожного російського воєнного злочинця, причетного до звірств на території України.
Loading...
Load next