Після переговорів Зеленський і Борис прогулялися Києвом (відео)

Після переговорів Зеленський і Борис прогулялися Києвом (відео)
Зустріч двох високопосадовців була продуктивною. Борис Джонсон вкотре висловив всеохопну підтримку Україні.

120 одиниць бронетехніки та нові антикорабельні ракетні системи на додачу до анонсованої раніше військової допомоги передасть Британія Україні за підсумками зустрічі Джонсона та Зеленського у Києві.

Також Україна отримає кредитні гарантії на 500 млн доларів у Світовому банку.

Після переговорів Президент України Володимир Зеленський і Прем’єр-міністр Великої Британії Борис Джонсон прогулялися центром Києва. Зокрема, вони пройшлися Хрещатиком, Майданом Незалежності, Алеєю Героїв Небесної Сотні. Володимир Зеленський показав гостю меморіал полеглим героям.

Під час прогулянки до Президента та очільника уряду Великої Британії підійшла перехожа та подарувала керамічних півників. Такий самий півник авторства Прокопа Бідасюка стояв на кухонній шафці, яка вціліла у зруйнованій російськими військами багатоповерхівці в селищі Бородянка на Київщині.

Віра Коновалpravdatutnews.com

Читайте також
Україні пощастило мати такого друга, як Велика Британія: важливе із зустрічі Зеленського та Джонсона (відео) Україні пощастило мати такого друга, як Велика Британія: важливе із зустрічі Зеленського та Джонсона (відео)
Президент України Володимир Зеленський зокрема нагородив Прем’єр-міністра Великої Британії Бориса Джонсона українським Орденом Свободи.
Держсекретар Блінкен під час візиту в Україну торкнеться теми постачання американської зброї Держсекретар Блінкен під час візиту в Україну торкнеться теми постачання американської зброї
Державний секретар Сполучених Штатів Ентоні Блінкен, ймовірно, зачепить тему поставки американської зброї під час свого візиту в Україну.
Loading...
Load next