"Це година слави України!", — виступ Бориса Джонсона у Верховній Раді (відео)

"Це година слави України!", — виступ Бориса Джонсона у Верховній Раді (відео)
Прем'єр Великої Британії оголосив новий пакет підтримки для України.

Прем’єр-міністр Великої Британії Борис Джонсон виступив сьогодні з відеозверненням у Верховній Раді України і оголосив про нову допомогу для України.

Головні тези:

  • Солдати путіна вже не мають виправдання через незнання того, що вони діють. Вони скоюють воєнні злочини, їхні звірства зростають. Ми робимо все, щоби притягнути їх до відповідальності. 
  • путінська воєнна машина спіткнулася об український патріотизм, перечепилася та розбилася. Ваша любов до країни зупинила їх. Це година слави України, що буде в пам'яті наступних поколінь, і про це переповідатимуть онукам і правнукам.
  • Ми — ваші друзі. І правда в тому, що ми занадто повільно починали розуміти, що сталося. Ми тоді не збагнули цього одразу та не змогли накласти потрібних санкцій на путіна. Ми більше не маємо права на повторення цієї помилки. 
  • Ми маємо новий пакет підтримки: 300 мільйонів фунтів, радари, щоби визначати, де перебуває артилерія, що націляється на ваші міста, дрони, щоби підсилити вашу піхоту та наступальні сили.
  • Є багато причин на те, чому ваша країна викликає такі емоції у британців. Ви постали проти вбивчої агресії путіна, ви бороните своє право на самовизначення проти шаленого реваншизму путінського. 
  • Це демократія проти тиранії, це воля проти утисків, це право проти безправності, це добро проти зла. І саме тому Україна має перемогти. І переможе!

Вас також може зацікавити стаття: У нас одна монобільшість – Україна: виступ Зеленського у Верховній Раді.

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
Патрульні катери США наближаються до України:  корабель перетнув протоку Дарданелли Патрульні катери США наближаються до України:  корабель перетнув протоку Дарданелли
Як зазначається, американські катери Island були включені до складу ВМС України у листопаді 2019 року.
Сі Цзіньпін: Китай відіграватиме "конструктивну роль" у поверненні миру в Україні Сі Цзіньпін: Китай відіграватиме "конструктивну роль" у поверненні миру в Україні
Про це лідер КНР заявив у розмові з прем'єром Великої Британії.
Loading...
Load next