Телефонна розмова між Україною та Туреччиною: про що домовились

Телефонна розмова між Україною та Туреччиною: про що домовились
Міністрами внутрішніх справ обговорили питання співпраці.

Відбулася телефонна розмова між міністрами внутрішніх справ України та Туреччини. Повідомило МВС України.

Сьогодні міністр внутрішніх справ України Денис Монастирський провів робочу розмову зі своїм візаві міністром внутрішніх справ Туреччини Сулейманом Сойлу. Міністри обговорили можливість відправлення до України турецьких спеціалістів та передачі спеціалізованої техніки для розмінування та відновлювальних робіт.

Очільник МВС України поінформував Сулеймана Сойлу про хід бойових дій та оборону України від повномасштабної агресії Російської Федерації.

Український народ цінує зусилля Президента Туреччини Реджепа Тайїпа Ердогана та турецького народу щодо всебічної підтримки України, надання технічної допомоги в розмінуванні, відновлювальних роботах та гуманітарній допомозі. Завдяки незламному духу української армії та всього українського народу, а також підтримці міжнародних партнерів наша держава дає гідну відсіч російським загарбникам на всіх фронтах, — зазначив Денис Монастирський.

Нагадаємо, що "А я зараз покажу як готувався напад": українська розвідка повідомила, що росія планувала захопити Білорусь.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
Рада ЄС збереться через російську агресію: запросили Україну Рада ЄС збереться через російську агресію: запросили Україну
У понеділок, 19 квітня, Міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба візьме участь в онлайн-засіданні Ради ЄС у закордонних справах.
Кулеба заявив, що РФ відвела від кордону з Україною лише 12 тисяч військових із ста тисяч Кулеба заявив, що РФ відвела від кордону з Україною лише 12 тисяч військових із ста тисяч
Міністр закордонних справ Дмитро Кулеба заявив, що про реальне відведення російських військ від кордону не може йтись, оскільки зі 100 тисяч бойовиків наразі відвели лише 12.
Кулеба закликав Європейський Союз вжити заходів щодо попередження чергової агресії Росії Кулеба закликав Європейський Союз вжити заходів щодо попередження чергової агресії Росії
Кулеба розповів Боррелю про безпекову ситуацію на Донбасі, в Криму та вздовж українських кордонів.
Loading...
Load next