Зеленський зустрівся із президентом Євроради (відео)

Зеленський зустрівся із президентом Євроради (відео)

Президент України Володимир Зеленський на зустрічі з головою Європейської Ради Шарлем Мішелем обговорили оборонну підтримку нашої держави та нові санкції проти росії.

Про це глава держави повідомив у Телеграм.

Великий друг України – Президент Європейської Ради Шарль Мішель сьогодні у Києві. Обговорили санкції проти росії, оборонну та фінансову підтримку нашої держави й відповіді для анкети щодо відповідності критеріям ЄС. Дякую за змістовну зустріч і солідарність з народом України! – заявив Володимир Зеленський.

Своєю чергою Велика Британія планує цього тижня запровадити нові санкції проти росії. Про це повідомляє Bloomberg.

Нові заходи, ймовірно, торкнуться російських військових та оборонних компаній, а також інших магнатів та їхніх спільників.

За даними співрозмовника агентства, Лондон також розглядає підвищення мит на деякі російські товари.

Крім того, як зазначає джерело, найближчими тижнями Велика Британія може запровадити санкційні заходи стосовно «осіб і структур, які поширюють дезінформацію». 

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Велика Британія має намір відкликати статус Московської біржі.

Карина Бовсуновська — pravdatutnews.com

 

Читайте також
ЄС готовий направити в Україну слідчих для документування воєнних злочинів РФ ЄС готовий направити в Україну слідчих для документування воєнних злочинів РФ
Ці зусилля має підтримати Агенція Європейського Союзу зі співпраці правоохоронних органів (Європол) та Агенція Євросоюзу зі співробітництва у галузі кримінального правосуддя (Євроюст).
Путін може завдати ядерного удару по Польщі, – екскомандувач сил НАТО в Європі Веслі Кларк Путін може завдати ядерного удару по Польщі, – екскомандувач сил НАТО в Європі Веслі Кларк
Росія продовжує погрожувати світові ядерною зброєю та все ж може завдати нею удару. Проте, найімовірніше, не по Україні, а по Польщі.
Loading...
Load next