У першій частині війни росія втратила 90% своїх найкращих десантників, — Христо Грозєв

У першій частині війни росія втратила 90% своїх найкращих десантників, — Христо Грозєв
Це найважливіша частина армії, без якої не захопити ключові інфраструктурні об'єкти.

Болгарський журналіст-розслідувач, засновник Ballingcat Христо Грозєв розповів, що ще на початку першої стадії повномасштабного вторгнення росії в Україну, ЗСУ знищили близько 90% найкращих десантників російської армії.

Про це журналіст повідомив в межах телемарафону, передає ПравдаТУТ News.

У першій частині війни в Україні Росія втратила 90% своїх найкращих десантників. Це найякісніша і найважливіша істотна частина армії, без якої завоювати ключові інфраструктурні об'єкти та столицю просто не можна. Потім була втрачена друга частина великого ешелону – найманці – люди, які не тільки навчання проходили, а брали участь у реальній війні. Десь 4 тис. втрачено, – зазначив Грозєв.

Крім того, журналіст розповів, що російська федерація планує захопити південь України та Одесу до 9 травня, аби показати росіянам "могутність" своєї армії.

Тут очевидно, що з їхнього боку є паніка, є бажання "продати" якусь перемогу до 9 травня. Вони розуміють, що якщо нічого красивого, як повний коридор до Одеси, наприклад, вони не подарують народу, то народ почне ставити питання. Якщо їм це не вдасться - а мені здається, що їм це не вдасться, - то вони будуть готові в останню хвилину піти на більш терористичні заходи, а це застосування хімічної зброї, — каже Христо Грозєв.

Нагадаємо, СБУ затримала депутата-колаборанта і ліквідувала агентурну мережу окупантів.

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
Байден вважає, що Росія може вторгнутися в Україну найближчими днями, а ЗМІ назвали конкретну дату (відео) Байден вважає, що Росія може вторгнутися в Україну найближчими днями, а ЗМІ назвали конкретну дату (відео)
Російські війська і надалі залишаються біля кордонів України.
Міноборони Британії опублікувало відео можливих шляхів вторгнення Росії в Україну (відео) Міноборони Британії опублікувало відео можливих шляхів вторгнення Росії в Україну (відео)
А у Сполучених Штатах вважають, що напад на Україну розпочнеться з масштабних провокацій.
Loading...
Load next