У хатньої робітниці Медведчука знайшли 467 тисяч доларів та 87 тисяч євро - Венедіктова

У хатньої робітниці Медведчука знайшли 467 тисяч доларів та 87 тисяч євро - Венедіктова

Під час обшуків у хатньої робітниці Віктора Медведчука вилучили 467 тисяч доларів США та 87 тисяч євро. Повідомила у Facebook Генеральний прокурор України Ірина Венедіктова.

Жила-була звичайна жінка і працювала вона хатньою робітницею. Глобально, нічого особливого. В ході розслідування кримінального провадження за фінансування дій, вчинених з метою насильницької зміни чи повалення конституційного ладу або захоплення державної влади, зміни меж території або державного кордону України у хатньої робітниці провели санкціонований судом обшук та вилучили 467 тисяч доларів США та 87 тисяч євро, - написала Венедіктова.

Вона натякнула, що кошти не були спадиною чи власними накопиченнями жінки.

Так, вона така: корислива, везуча, продумана, сучасна хатня робітниця Медведчука, - додала Генпрокурор.

Нагадаємо, що "У червні-липні ЗСУ підуть у наступ, будуть запеклі бої", - Арестович.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
Домашній арешт для Медведчука продовжено: слідчі наполягають на носінні електронного браслета Домашній арешт для Медведчука продовжено: слідчі наполягають на носінні електронного браслета
Адвокати Медведчука ознайомлюються з матеріалами справи. Саме це й відтерміновує вручення куму Путіна обвинувального акту та направлення його до суду.
“Ми маємо зруйнувати Кремль”: Дмитро Корчинський розповів про закінчення війни між Україною та Росією (відео) “Ми маємо зруйнувати Кремль”: Дмитро Корчинський розповів про закінчення війни між Україною та Росією (відео)
Український політик та лідер забороненої в Росії організації "Братство" Дмитро Корчинський в ексклюзивному інтерв'ю телеканалу "ПравдаТУТ Львів" розповів про свою політичну кар'єру та погляди, ставлення до президента-втікача Януковича і Зеленського, а також радикальне вирішення військового конфлікту з Росією, яке триває декілька століть.
Інформація про те, що РФ доправляє до кордону з Україною кров та медичні матеріали — не відповідає дійсності, — Маляр Інформація про те, що РФ доправляє до кордону з Україною кров та медичні матеріали — не відповідає дійсності, — Маляр
Про це заступник міністра оборони Ганна Маляр написала у фейсбуці.
Loading...
Load next