Україна оголосила підозру секретарю Радбезу рф Патрушеву

Україна оголосила підозру секретарю Радбезу рф Патрушеву
Його звинувачують у замаху на територіальну цілісність України.

За процесуального керівництва прокурорів Офісу Генерального прокурора секретарю Ради безпеки рф Миколі Патрушеву повідомлено про підозру у посяганні на територіальну цілісність і недоторканність України.

Про це пише ПравдаТУТ News з посиланням на повідомлення Офісу Генпрокурора.

 За даними слідства, високопосадовець, будучи представником влади держави-агресора та діючи за попередньою змовою з іншими співучасниками для реалізації заздалегідь розробленого плану щодо порушення територіальної цілісності України, на позачерговому засіданні Радбезу 21 лютого 2022 року публічно закликав до необхідності визнання росією незалежності та суверенітету повністю ними контрольованих псевдоутворень ДНР та ЛНР.

Зазначено, що досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснюється Головним слідчим управлінням Служби безпеки України.

Нагадаємо, у РНБО попередили про провокативні настрої окупантів під час поминальних днів в Україні

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
Венедіктова заперечила слова Медведчука про лікування Козака в Білорусі Венедіктова заперечила слова Медведчука про лікування Козака в Білорусі
Генеральний прокурор України Ірина Венедіктова не підтвердила інформацію проросійського депутата та кума Путіна Віктора Медведчука про те, що підозрюваний у державній зраді Тарас Козак перебуває на лікуванні в Білорусі.
Справа Медведчука: нардеп заволодів підприємствами на Донбасі завдяки бізнесмену Кузяру, - Венедіктова (відео) Справа Медведчука: нардеп заволодів підприємствами на Донбасі завдяки бізнесмену Кузяру, - Венедіктова (відео)
За матеріалами Служби безпеки України народному депутату з ОПЗЖ і куму Путіна Віктору Медведчуку оголошено нову підозру – про державну зраду.
Loading...
Load next