Україна повідомила про підозру голові та 418 депутатам Держдуми

Україна повідомила про підозру голові та 418 депутатам Держдуми
Вони підтримали визнання та ратифікацію договорів про дружбу, співробітництво та взаємну допомогу між рф і так званими ДНР та ЛНР.

За процесуального керівництва органів прокуратури завершено процедуру повідомлення про підозри Голові та всім 418 депутатам нижньої палати Федеральних Зборів РФ, які підтримали прийняття рішень, що посягають на територіальну цілісність і недоторканність України.

Про це повідомляє Офіс Генпрокурора, передає ПравдаТУТ News.

За даними слідства, Голова та 418 із 450 депутатів 15 лютого 2022 року під час засідання Державної Думи Федеральних Зборів рф підтримали постанову із зверненням до президента рф з проханням розглянути питання про визнання самопроголошених Донецької та Луганської народних республік як самостійних, суверенних і незалежних держав, - йдеться в заяві.

Крім того, 22 лютого 2022 року вони підтримали ратифікацію договорів про дружбу, співробітництво та взаємну допомогу між рф і так званими ДНР та ЛНР.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснюється слідчими підрозділами регіональних управлінь Служби безпеки України за процесуального керівництва Вінницької, Івано-Франківської, Рівненської, Тернопільської, Чернівецької і Хмельницької обласних прокуратур.

Вас також може зацікавити стаття: "Дуже погані новини для рф": Подоляк про підсумки зустрічі міністрів оборони в Рамштайні

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
Бойовики викотили "Гради" за лінії відведення біля населених пунктів Бойовики викотили "Гради" за лінії відведення біля населених пунктів
Окупанти побували на колишніх позиціях ЗСУ поблизу Золотого та стягнули на полігон "Гради".
Кравчук про відведення військ РФ: "Ми не повинні заспокоюватися" Кравчук про відведення військ РФ: "Ми не повинні заспокоюватися"
Перший президент України, Леонід Кравчук заявив, що відведення російських військ від українських кордонів і з території окупованого Криму не привід для України та світової громадськості розслаблятися.
Зеленський намагався поговорити з Путіним, однак він відмовився Зеленський намагався поговорити з Путіним, однак він відмовився
Після загибелі чотирьох українських військових під Шумами, президент України Володимир Зеленський намагався поговорити з Путіним. Однак, той відмовився, бо ніби то нема про, що говорити.
Loading...
Load next