До Києва прибула глава німецького Бундестагу

До Києва прибула глава німецького Бундестагу
Президента Бундестагу Бербель Бас є другим після Федерального Президента Штанмайєра найвищим представником Федеративної Республіки Німеччини.

Cьогодні, у День пам'яті та примирення, глава німецького Бундестагу Бербель Бас прибула до Києва. Вона візьме участь у пам'ятних заходах, присвячених закінченню Другої світової війни в Європі та зустрінеться із Президентом Зеленським.

Про це пише ПравдаТУТ News, посилаючись на повідомлення керівника Секретаріату Бундестагу Енріко Брісса.

Президентка Бундестагу Бербель Бас розпочала свій візит до Києва. Сьогодні, 8 травня, вона вшанує пам'ять всіх жертв Другої світової війни і нацистської тиранії і проведе політичні переговори, - повідомив Брісс.

Крім того, у німецькому виданні Spiegel зауважують, що Президента Бундестагу Бербель Бас є другим після Федерального Президента Штанмайєра найвищим представником Федеративної Республіки. Таким чином, вона є найважливішою німецькою політикинею, яка відвідала Україну з початку російської загарбницької війни. 

Зазначено, що Бас приїхала на запрошення спікера українського парламенту Руслана Стефанчука. І у неї запланована зустріч з Президентом України Володимиром Зеленським.

Нагадаємо, посол України в Німеччині Андрій Мельник розкритикував заборону української символіки в Берліні 8-9 травня.

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
Меркель запросила Зеленського в Берлін обговорити ситуацію на Донбасі Меркель запросила Зеленського в Берлін обговорити ситуацію на Донбасі
Канцлерка Федеративної Республіки Німеччина Ангела Меркель у телефонній розмові запросила президента України Володимира Зеленського найближчим часом відвідати Берлін з офіційним візитом.
Зеленський прибув до Німеччини з офіційним візитом: зустрінеться з Меркель та Штайнмаєром Зеленський прибув до Німеччини з офіційним візитом: зустрінеться з Меркель та Штайнмаєром
Під час свого дводенного офіційного візиту президент України проведе низку зустрічей, в тому числі з головою Християнсько-демократичного союзу Арміном Лашетом.
Меркель приїде в Україну: переговори з Зеленським відбудуться 22 серпня Меркель приїде в Україну: переговори з Зеленським відбудуться 22 серпня
Меркель і Зеленський обговорюватимуть переговори на Донбасі, а також питання в газовій сфері.
Loading...
Load next