В Євросоюз немає "швидких шляхів", - Олаф Шольц

В Євросоюз немає "швидких шляхів", - Олаф Шольц
Канцлер Німеччини вважає, що прискорена процедура для вступу України в ЄС є несправедливою щодо Балканських країн.

Канцлер Німеччини Олаф Шольц повторив, що не згоден зі спеціальними правилами прискореного вступу України в Євросоюз.

Про це пише ПравдаТУТ News з посиланням на видання ERR.

За словами Шольца, до Європейського союзу немає  "коротких шляхів", і особливі правила (для вступу України в ЄС, — ред.) були б несправедливими стосовно шести країн Західних Балкан.

Водночас канцлер підкреслив, що Україна є частиною європейської сім'ї. Шольц також додав, що зараз необхідно зосередитися на швидкій та прагматичній підтримці України.

Нагадаємо, Столтенберг закликав НАТО до "перезавантаження". Стартовою точкою пропонується Крим.

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
Німеччина передасть Україні зброю та вболіває за вступ України до ЄС: заява Шольца Німеччина передасть Україні зброю та вболіває за вступ України до ЄС: заява Шольца
Федеральний канцлер у своїй промові пообіцяв, що Німеччина й надалі допомагатиме Україні оборонятися від російської агресії.
"Це фейкова новина": Штанмаєр заперечив загрозу скасування безвізу між Україною та ЄС "Це фейкова новина": Штанмаєр заперечив загрозу скасування безвізу між Україною та ЄС
Згідно з документом, Німеччина, Франція та Італія останнім часом все більше розчаровані через, як вони кажуть, зловживання безвізом. Однак, уряд Німеччини не планує переглядати свою позицію щодо безвізового режиму для третіх країн.
Loading...
Load next