Війна закінчиться виходом на наш адмінкордон, – голова розвідки Буданов (відео)

Війна закінчиться виходом на наш адмінкордон, – голова розвідки Буданов (відео)

Війна закінчиться виходом на адміністративний кордон України. Про це в інтерв’ю виданню “Українська правда” повідомив начальник ГУР МО України генерал-майор Кирило Буданов.

Загальний задум не змінився: путіну потрібна вся Україна, його не цікавить якась частинка. Авжеж, після трьох місяців тих подій, які зараз відбуваються, вони коригують плани і вже готують суспільну думку в Росії до того, що, в принципі, якщо вони закінчать окупацію Донецької, Луганської та Херсонської областей, то це теж можна вважати перемогою, – зазначив Буданов.

Проте, за словами Буданова, загальний план російського диктатора щодо України не змінився.

Плани не змінилися і, на жаль, не зміняться й надалі, поки ми не поставимо крапку в питанні путіна і Росії в тому вигляді, в якому вона існує зараз – загроза для всього світу, перш за все європейського континенту, буде зберігатися й надалі, – розповів керівник вітчизняної воєнної розвідки про плани кремлівського керівництва.

Нагадаємо, у захопленому окупантами Херсоні зник мобільний зв'язок.

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
Вторгнення Росії в Україну: розвідка розповіла про можливі сценарії Вторгнення Росії в Україну: розвідка розповіла про можливі сценарії
Українська розвідка прогнозує, що Росія може наважитися на повномасштабне вторгнення в Україну вже у січні-лютому наступного року.
Loading...
Load next