росія боротиметься скільки зможе, бо визнання поразки буде крахом їхньої державності, — Буданов

росія боротиметься скільки зможе, бо визнання поразки буде крахом їхньої державності, — Буданов

Якщо росія зараз визнає, що не змогла перемогти Україну, це буде не крах системи, це буде крах російської державності. Тому вони будуть боротися, скільки зможуть.

Про це в інтерв’ю виданню “Financial Times” заявив начальник ГУР МО України генерал-майор Кирило Буданов.

Коментуючи ситуацію на фронті, очільник української воєнної розвідки зазначив:

Сьогодні лінія фронту простягається на 2400 км, тобто стільки ж, скільки утримував у Другій світовій війні СРСР проти нацистської Німеччини. Тоді Радянський Союз отримав із Заходу набагато більше військової підтримки. Заходу потрібно надавати допомогу “серйозніше”, інакше війна затягнеться довше і матиме більші витрати для України та світу. Перші ознаки голоду в Африці стали можливими через морську блокаду росією чорноморських портів та перешкоджання постачанню українського зерна.

Погоджуючись із західною оцінкою, що російські війська деградували та деморалізовані, начальник ГУР МО України зауважив:

Якщо росія зараз визнає, що не змогла перемогти Україну, це буде не крах системи, це буде крах державності. Тому російська армія буде змушена боротися до кінця. У них немає іншого виходу.

Нагадаємо, Повітряні Сили завдали потужних авіаударів по позиціях окупантів.

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
путін може спробувати нав’язати Україні "корейський" сценарій, — розвідка путін може спробувати нав’язати Україні "корейський" сценарій, — розвідка
Він спробує нав’язати лінію розподілу між неокупованими та окупованими регіонами нашої країни.
Вторгнення Росії в Україну: розвідка розповіла про можливі сценарії Вторгнення Росії в Україну: розвідка розповіла про можливі сценарії
Українська розвідка прогнозує, що Росія може наважитися на повномасштабне вторгнення в Україну вже у січні-лютому наступного року.
Loading...
Load next