Порошенка вдруге не випустили за кордон

Порошенка вдруге не випустили за кордон

П'ятого президента України, нардепа від партії "Європейська Солідарність" Петра Порошенка вдруге не випустили за кордон у відрядження. Повідомляє партія у Facebook.

Влада удруге цинічно перешкодила Петру Порошенку відбути в офіційне закордонне відрядження в рамках делегації в Парламентській асамблеї НАТО у Вільнюсі, - йдеться в повідомленні.

Народний депутат України від "ЄС" Микола Княжицький заявив, що Порошенко їхав на підставі офіційного розпорядження голови Верховної Ради Стефанчука для участі в Парламентській асамблеї НАТО.

Нагадаємо, що "Якщо для нас немає місця в ЄС, то скажіть це прямо": Зеленський розповів про розбіжності із прем'єром Нідерландів.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
Росія погрожує, що депортує з країни понад 150 тисяч українських нелегалів Росія погрожує, що депортує з країни понад 150 тисяч українських нелегалів
Міністерство внутрішніх справ Російської Федерації заявило, що до 15 червня усі нелегали повинні покинути територію країни. В іншому випадку їх "виженуть" з країни, зокрема у Росії наразі перебуває понад 150 тисяч українців.
Українці більше довіряють Зеленському
Водночас за результатами рейтингу, у березні зросла підтримка одного з його найближчих суперників. Опитування проводилося методом телефонних інтерв’ю.
"Нетверезий слуга народу": у Верховній Раді розгорівся алкогольний сканадал
У Верховній Раді розгорівся "алкогольний скандал" між Петром Петром Порошенком та одним із депутатів "Слуги народу" - Сергієм Швецем.
Loading...
Load next