"Слуга народу" Тищенко влаштував жорстку перевірку на кордоні з Угорщиною

"Слуга народу" Тищенко влаштував жорстку перевірку на кордоні з Угорщиною
Скандальний депутат від партії "Слуга народу" Микола Тищенко приїхав із візитом до українсько-угорського кордону та влаштував там жорстку перевірку.

Під час свого візити на угорського кордону Тищенко зумів "викрити корупційну схему на митниці", повідомляється у Telegram-каналі PavlovskyNews.

Приїхавши на контрольно-пропускний пункт "Тиса", Тищенко підійшов до одного із прикордонників та заявив, що в України немає кордонів з Угорщиною. Після такої несподіваної заяви нардеп відправився на зважування вантажів, які підлягають митному декларуванню. "Слуга народу" вирішив самостійно перевірити телевізор і під час цієї перевірки з'ясувалося, що митники вибірково оцінюють мито вантажів.

"Водії заявили, що є секретний чат для бізнесменів і звичайних громадян. Комерційних перевізників занижують вагу вантажу, що підлягає оплаті. Багато водіїв беруть у свої автобуси додаткових людей для провезення вантажу на безоплатній основі", - йдеться у дописі PavlovskyNews.

Зокрема водії, які перебували на КПП в той час, як там здійснював перевірку Тищенко, повідомили, що на основному пункті-пропуску з Угорщиною є всього лиш двоє ваг. Микола Тищенко своєю чергою повідомив керівництву митниці розширити їх кількість до 7-ми вже найближчим часом.

Нагадаємо, що депутат Верховної Ради, Микола Тищенко в період карантину влаштував масове гуляння в одному із столичних готелів з нагоди дня народження своєї дружини. Внаслідок цього партія "Слуга народу", до якої і входить Тищенко покарає свого нардепа за порушення карантинних вимог - можливим виключення із партії.

Читайте також
У Пентагоні відреагували на відведення російських військ від кордонів України У Пентагоні відреагували на відведення російських військ від кордонів України
У Міністерстві оборони США вважають, що наразі ще рано вважати, що Росія повністю відведе свої війська від українсько-російських кордонів, а також передчасно судити про щирість російських намірів, поки не були продемонстровані реальні кроки.
США стежитиме за відведенням російських військ від кордонів України США стежитиме за відведенням російських військ від кордонів України
Сполучені Штати Америки стежитимуть за ситуацією поблизу українського кордону після заяви Росії про завершення військових навчань і відведення їхніх військ.
Росія погрожує, що депортує з країни понад 150 тисяч українських нелегалів Росія погрожує, що депортує з країни понад 150 тисяч українських нелегалів
Міністерство внутрішніх справ Російської Федерації заявило, що до 15 червня усі нелегали повинні покинути територію країни. В іншому випадку їх "виженуть" з країни, зокрема у Росії наразі перебуває понад 150 тисяч українців.
Loading...
Load next