Росія маніпулює повідомленнями про морську блокаду України для зняття санкцій — розвідка Британії

Росія маніпулює повідомленнями про морську блокаду України для зняття санкцій — розвідка Британії
Це, зокрема, вказує, на те, що санкції діють.

Військова розвідка Великої Британії звинуватила рф у маніпуляції фактами, довівши це на прикладі повідомленні про блокаду морських портів України.

Про це пише ПравдаТУТ News із посиланням на дані розвідки.

У розвідці нагадали, що 25 травня заступник міністра закордонних справ росії Андрій Руденко заявив, що рф готова надати гуманітарний коридор для суден, які перевозять продовольство через Чорне море, в обмін на скасування санкцій.

Міністр також попросив Україну розмінувати територію навколо Одеського порту, щоб дозволити проходження кораблів.

Прохання Руденка до України розмінувати слідує за основним принципом сучасної російської стратегії обміну повідомленнями: введення альтернативних наративів, хоча б непереконливих, щоб ускладнити розуміння аудиторії, - зауважили у повідомленні.

Розвідка наголосила, що у цьому випадку Україна розгорнула лише морські міни через безперервну вірогідну загрозу десантних нападів Росії з Чорного моря.

А росія продемонструвала, що готова використовувати глобальну продовольчу безпеку для власних політичних цілей, щоб потім звинуватити Захід у будь-якій невдачі.

Крім того, підсумували у зведенні, спроба росії домогтися зниження суворості міжнародних санкцій також підкреслює відповідні наслідки, який санкції завдають режиму.

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
Росія перекинула до 25 тисяч своїх військових у Крим та до східних кордонів України Росія перекинула до 25 тисяч своїх військових у Крим та до східних кордонів України
Від 15 до 25 тисяч військових зосередила Російська Федерація на окупованій території у Криму й поблизу східних українських кордонів.
Виправдовували агресію РФ проти України: Уряд пропонує ввести санкції проти 16 пропагандистів Виправдовували агресію РФ проти України: Уряд пропонує ввести санкції проти 16 пропагандистів
Санкції пропонується застосувати строком на 3 роки до 6 фізичних та 10 юридичних осіб, які поширювали продукцію та інформаційний контенту з виправданням збройної агресії РФ проти України.
"Припинити агресію проти України": США закликали Росію забратися з Донбасу "Припинити агресію проти України": США закликали Росію забратися з Донбасу
Росія повинна повністю виконати свої мінські зобов’язання - вивести свою зброю та очолювані неї сили, підтримати розформування збройних угрупувань, що діють на Сході України, та повернути Україні контроль над міжнародно визнаним кордоном України.
Loading...
Load next