"Такий режим, вони так поводяться, розмовляють, залякують, воюють": глава МЗС Литви про плани держдуми рф "скасувати" незалежність країни

"Такий режим, вони так поводяться, розмовляють, залякують, воюють": глава МЗС Литви про плани держдуми рф "скасувати" незалежність країни

Міністр закордонних справ Литви Ґабріелюс Ландсберґіс закликав не перебільшувати важливість зареєстрованого у держдумі рф законопроєкту, в якому пропонують відкликати визнання незалежності Литви у 1991 році. За його словами, важливо розуміти, з яким режимом має справу Литва і не надто дивуватися таким абсурдним заявам. Пише LRT.

У майбутньому таких заяв може бути кілька. Вони не дивні самі по собі. Такий режим, вони так поводяться, розмовляють, залякують, воюють. Ми повинні розуміти, з ким маємо справу. Хоч я і не пропоную дуже серйозно ставитися до цих заяв, я кажу, що нам потрібно дуже серйозно ставитися до росії та її режиму, - зазначив Ландсбергіс.

В держдуму рф внесли законопроєкт про скасування постанови Державної Ради СРСР "Про визнання незалежності Литовської Республіки". Проєкт зареєстрував член керівної партії "єдина росія" євген федоров.

Ініціатори документа вважають, що постанову було "ухвалено незаконно".

Нагадаємо, що у Єврокомісії обговорять надання Україні статусу кандидата на вступ до ЄС наступного тижня.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
У Криму окупанти розгорнули масштабний військовий табір (фото) У Криму окупанти розгорнули масштабний військовий табір (фото)
Німецькі ЗМІ опублікували кадри польового табору російських військ в окупованому Криму.
Loading...
Load next