Ердоган поговорить із Зеленським і Путіним про "зерновий коридор"

Ердоган поговорить із Зеленським і Путіним про "зерновий коридор"

Президент Туреччини Реджеп Таїп Ердоган у неділю анонсував переговори з українським і російським лідерами щодо організації експорту зерна з України. Про це повідомляє Milliyet.

Минулого вечора в нас були переговори з певними зацікавленими особами. Наступного тижня ми проведемо переговори з Путіним і Зеленським і обговоримо подальші кроки, – заявив Ердоган.

Він додав, що Туреччина готова посприяти у відкритті "зернового коридору" з України.

У нас серйозної проблеми немає, на наших складах є п’ять мільйонів тонн пшениці. Попри це, ми б хотіли збільшити її обсяги… Ми будемо залучені до роботи, як-от експорту товарів, не лише для себе, а й для третіх країн, – додав турецький президент.

Нагадаємо, що окупанти у день росії під своїм прапором знову вивезли вкрадений метал (відео). 

Злата Новосельська pravdatutnews.com

Читайте також
Кулеба заявив, що Україна вітає пропозицію президента Туреччини стати посередником у переговорах Зеленського та Путіна Кулеба заявив, що Україна вітає пропозицію президента Туреччини стати посередником у переговорах Зеленського та Путіна
20 січня Ердоган заявив, що Анкара хоче організувати зустріч президентів України та РФ, оскільки їхні відносини «засмучують Туреччину».
Зеленський та Ердоган провели телефонну розмову: про що говорили Зеленський та Ердоган провели телефонну розмову: про що говорили
Володимир Зеленський і Реджеп Таїп Ердоган обмінялися думками щодо безпекової ситуації в регіоні, а також стосовно відповідних ініціатив з посилення безпеки в регіоні Чорного моря.
Loading...
Load next