Голлівудський актор Бен Стіллер побував в Ірпені та зустрівся із Зеленським (відео)

Голлівудський актор Бен Стіллер побував в Ірпені та зустрівся із Зеленським (відео)
Володимир Зеленський і делегація Управління обговорили шляхи подальшої співпраці української влади з УВКБ ООН.

Президент України Володимир Зеленський зустрівся з голлівудським актором, режисером, сценаристом і продюсером Беном Стіллером, який відвідує Україну як посол доброї волі Управління Верховного комісара ООН у справах біженців (УВКБ ООН).

Бен Стіллер і представниця УВКБ ООН в Україні Кароліна Ліндхольм Білінг завітали до Офісу Глави держави після поїздки до деокупованих населених пунктів Київщини. Сьогодні вони побували, зокрема, у зруйнованих житлових кварталах Ірпеня, де поспілкувалися з людьми, котрі пережили окупацію.

Одна справа – бачити ці руйнування по телевізору чи в соцмережах. Інша річ – побачити все це на власні очі. Таке вражає набагато сильніше, – сказав Бен Стіллер

Те, що ви побачили в Ірпені, – безумовно, страшно. Але ще страшніше навіть просто уявити, що відбувається в населених пунктах, які досі під тимчасовою окупацією на сході, – зазначив у відповідь Володимир Зеленський.

Президент і посол доброї волі УВКБ ООН обговорили потреби тимчасово переміщених осіб в Україні, а також тих, хто перебуває в Польщі, яку Бен Стіллер відвідав напередодні.

Окремо Глава держави зробив акцент на порушенні прав примусово депортованих до росії українців, зокрема дітей.

Володимир Зеленський і делегація Управління обговорили шляхи подальшої співпраці української влади з УВКБ ООН.

Вас також може зацікавити стаття: До Львова приїхав голлівудський актор Бен Стіллер 

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
В Росії відповіли на запрошення Зеленського, щодо зустрічі з Путіним на Донбасі В Росії відповіли на запрошення Зеленського, щодо зустрічі з Путіним на Донбасі
Російська Федерація відреагувала на запрошення українського президента щодо зустрічі з Путіним на Донбасі, де йде війна. Росія вважає, що ця зустріч не має ніякого сенсу.
Зеленський запропонував Путіну зустрітись на Донбасі, де йде війна Зеленський запропонував Путіну зустрітись на Донбасі, де йде війна
Президент України записав відеозвернення, яке було присвячене російській агресії. В ньому Володимир Зеленський запропонував президенту країни-агресорки Володимиру Путіну зустрітися "в будь-якій точці Донбасу, де йде війна".
Зеленський заявив, що вони з Макроном на "одній хвилі" Зеленський заявив, що вони з Макроном на "одній хвилі"
Після зустрічі, яка відбулась 16 квітня у Парижі, президент України Володимир Зеленський повідомив, що вони з главою Французької Республіки "точно на одній хвилі й мають спільне бачення".
Loading...
Load next