Лише сама Україна має вирішувати, що для неї буде прийнятним під час майбутніх переговорів із росією, - Столтенберг

Лише сама Україна має вирішувати, що для неї буде прийнятним під час майбутніх переговорів із росією, - Столтенберг

Генсек НАТО Єнс Столтенберг дав інтерв'ю іспанській газеті El Pais.

Це буде історична подія, насамперед тому, що 30 союзників зустрічаються у розпал найбільшої кризи безпеки в Європі з часів закінчення Другої світової війни. І спільна поява в Мадриді - потужний сигнал у ці непередбачувані та небезпечні часи...

Ми погоджуємось на найбільшу трансформацію нашої колективної оборони з часів закінчення холодної війни – зі збільшенням чисельності військ, готовністю до швидкого реагування та великою кількістю готового обладнання, - заявив генсек НАТО.

У тому ж інтерв'ю Столтенберг додав, що лише сама Україна має вирішувати, що для неї буде прийнятним під час майбутніх переговорів із росією, а що ні.

Нагадаємо, що "Десятиліття провальної політики": Кулеба заявив про підтримку Молдови на тлі погроз від рф.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
Львівський депутат намалював портер Путіна під час роботи (відео) Львівський депутат намалював портер Путіна під час роботи (відео)
Львівський депутат від ЄС Юрій Гринів у міськраді відкрив на телефоні зображення Володимира Путіна, дістав аркуш паперу та почав змальовувати його обличчя.
Кабмін затвердив стратегію деокупації Криму Кабмін затвердив стратегію деокупації Криму
Кабінет міністрів на засіданні 29 вересня затвердив Стратегію деокупації та реінтеграції тимчасово окупованої території Автономної Республіки Крим та Севастополя. Про це заявив прем’єр-міністр України Денис Шмигаль.
Україна вишле російського дипломата – дзеркальна відповідь на дії РФ Україна вишле російського дипломата – дзеркальна відповідь на дії РФ
МЗС РФ висилає з Росії консула України Сергія Дірезу. Він брав активну участь у захисті громадян України, відвідував суди і СІЗО, де незаконно тримають українських політв'язнів.
Loading...
Load next