Блінкен поговорив по телефону з Кулебою

Блінкен поговорив по телефону з Кулебою

Глава МЗС України Дмитро Кулеба поговорив з держсекретарем США Ентоні Блінкеном після слухань у комітеті з питань асигнувань Сенату США.

 Про це повідомив Кулеба повідомив у соцмережі.

Я висловив вдячність за незмінне лідерство США у підтримці України та інших демократичних союзників у протидії агресії та терору, - заявив Кулеба.

Глава МЗС також додав, що після візиту спецпредставника США Пенні Пріцкер він обговорив з держсекретарем подальші зусилля з відновлення України.

Також Кулеба подякував Вашингтону за критично важливу військову допомогу, зокрема, за дуже ефективні ATACMS, і наголосив на важливості їх подальших поставок.

Ми також обговорили прогрес, досягнутий на нещодавній зустрічі "Формули миру" на Мальті, і домовилися продовжувати працювати разом задля досягнення справедливого і тривалого миру в Україні, - наголосив глава МЗС.

Нагадаємо, Канадські військові показали світлини з бойового вишколу бійців ЗСУ (ФОТО)

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Переговори Байдена і Путіна: у Зеленського розповіли, чого очікують від онлайн-зустрічі Переговори Байдена і Путіна: у Зеленського розповіли, чого очікують від онлайн-зустрічі
Сенатори США закликають Байдена бути чітким і сильним у розмові з Путіним.
Франція приєднується: Макрон планує провести переговори із Зеленським та Путіним Франція приєднується: Макрон планує провести переговори із Зеленським та Путіним
Під час телефонної розмови Байден пригрозив Путіну наслідками нападу на Україну.
Кинджал Володимира Путіна спрямований у серце України, — американський колумніст Джон Голдберг Кинджал Володимира Путіна спрямований у серце України, — американський колумніст Джон Голдберг
На думку автора, Зеленський слушно стверджує, що США вже мали запровадити санкції проти Росії.
Loading...
Load next