"Нам потрібно роздягатися?" - на зустрічі G7 висміяли образ путіна з оголеним торсом (фото)

"Нам потрібно роздягатися?" - на зустрічі G7 висміяли образ путіна з оголеним торсом (фото)

Світові лідери висміяли образ володимира путіна під час обіду "Великої сімки", жартуючи про те, чи варто їм роздягатися до сорочки чи навіть більше.

Про це повідомляє The Guardian із посиланням на AFP.

Коли лідери в костюмах сідали на свою першу зустріч триденного саміту G7 в спекотних Баварських Альпах, прем’єр-міністр Великої Британії Борис Джонсон запитав, чи варто зняти їм куртки – чи їм навіть слід роздягнутися далі.

Лідери — з Великої Британії, Канади, Франції, Німеччини, Італії, Японії, США, а також Європейського Союзу — розмірковували над «дилемою».

Прем'єр-міністр Канади Джастін Трюдо запропонував почекати доки зроблять офіційну фотографію, перш ніж роздягнутися, але потім Джонсон жартівливо сказав, що "ми повинні показати, що ми жорсткіші за путіна", і жарт продовжили розвивати.

Ми збираємося отримати демонстрацію верхової їзди з голими грудьми, – сказав Трюдо, маючи на увазі славнозвісну фотографію путіна 2009 року, на якій він їздить на коні без сорочки.

Їхати на конях найкраще, – додає до жарту президентка Європейської комісії Урсула фон дер Ляєн, не зважаючи на саму проблему одягу.

Лідери G7 все ж позували для спільного фото вдягненими. 

Нагадаємо, прем'єр-міністр Великої Британії Борис Джонсон під час зустрічі з президентом Франції Еммануелем Макроном на полях саміту "Великої сімки" обговорили війну росії проти України.

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
Путін на Макрон домовилися досягти припинення вогню на Донбасі Путін на Макрон домовилися досягти припинення вогню на Донбасі
Про це лідери країн домовилися під час телефонної розмови.
Після довгої розмови з путіним: у Макрона анонсували нові санкції Після довгої розмови з путіним: у Макрона анонсували нові санкції
Раніше Шольц і Макрон закликали путіна змінити війну проти України дипломатією.
Loading...
Load next