Ердоган планує провести переговори з Путіним і Зеленським: деталі

Ердоган планує провести переговори з Путіним і Зеленським: деталі

Президент Туреччини Реджеп Таїп Ердоган планує найближчим часом провести переговори з лідерами України і росії Володимиром Зеленським і володимиром путіним.

Про це повідомляє "Коммерсантъ"

Проведемо переговори для реекспорту сільськогосподарської продукції. Є країни, у яких проблеми, і ми можемо допомогти. 20 наших кораблів у Чорному морі готові до дій. Після відповіді путіна і Зеленського будемо визначати наші подальші кроки, - заявив Ердоган.

Своєю чергою канцлер Німеччини Олаф Шольц заявив, що президент росії володимир путін готувався до вторгнення в Україну щонайменше рік. Ймовірно, що росія може воювати проти України ще довгий час. Про це німецький політик заявив в інтерв'ю американському телеканалу CBS News.

За його словами, ніхто не знає, коли на території України закінчаться бойові дії, адже глава Кремля готовий до тривалих бойових дій.

Я думаю, що рішення розпочати цю війну ухвалено за рік до її початку або, можливо, раніше, тому що він готувався до неї. І тому він зможе продовжувати війну дуже довго, — заявив німецький канцлер.

Олаф Шольц також додав, що володимир путін розуміє, що російська економіка відчуває санкції Заходу.

Це справді завдає йому біль, і путін розуміє глибокий вплив наших санкцій на його економіку. Це зараз відбувається з країною, яка не настільки розвинена і справді потребує всіх технологій іншого світу для того, щоб мати аналогічний рівень життя і мати шанс бути частиною зростання світової економіки, — додав він.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Шольц виступає проти мирного договору на умовах Путіна.

Карина Бовсуновська — pravdatutnews.com

Читайте також
"Про Донбас не говоритимуть": Кремль відреагував на можливу зустріч Путіна та Зеленського "Про Донбас не говоритимуть": Кремль відреагував на можливу зустріч Путіна та Зеленського
Володимир Зеленський заявив, що все йде до того, що зустріч із російським президентом може все ж таки відбутися. Своєю чергою у Кремлі заявили, що підтримують ініціативу Зеленського про проведення зустрічі з Володимиром Путіним.
Арестович вважає, що Росія не готова говорити з Зеленським про ситуацію на Донбасі Арестович вважає, що Росія не готова говорити з Зеленським про ситуацію на Донбасі
Спікер України у Тристоронній контактній групі Олексій Арестович повідомив, що не бачить готовності та прагнення Росії розмовляти із Володимиром Зеленським.
Loading...
Load next