Дозвіл на виїзд призовникам: Зеленський заборонив приймати Генштабу подібні рішення без нього (відео)

Дозвіл на виїзд призовникам: Зеленський заборонив приймати Генштабу подібні рішення без нього (відео)

Президент України Володимир Зеленський закликав Генштаб не ухвалювати рішень стосовно затвердження Порядку отримання дозволів для військовозобовʼязаних, призовників і резервістів без нього.

Про це він заявив у вечірньому зверненні.

Нагадаємо, учора Генштаб розробив порядок надання дозволу громадянам України, які перебувають на військовому обліку у ТЦК та СП, на виїзд за межі місця проживання (місця перебування) з моменту оголошення мобілізації та у воєнний час.

Головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний пояснив, що дозвіл у ТЦК мають отримувати ті, хто планує виїзд за межі своїх районів та областей. Жодних вказівок на перешкоджання переміщенню громадян упродовж найближчих днів не надавалося.

Я бачу, що є різні оцінки такого рішення, є нерозуміння та обурення. Прошу Генеральний штаб надалі не ухвалювати без мене подібних рішень, — зазначив Зеленський у зверненні.

Своєю чергою, Президент доручив  Головнокомандувачу, Міністру оборони та начальнику Генштабу доповісти про рішення щодо дозволів військовозобов'язаним виїжджати за межі області на засіданні 6 липня.

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
Медики Львівського ОХМАТДИТу врятували хлопчика із масою всього 650 грамів (відео) Медики Львівського ОХМАТДИТу врятували хлопчика із масою всього 650 грамів (відео)
За його життя боролися майже 2 місяці.
До воріт пологового у Львові підкинули новонароджену дівчинку (відео) До воріт пологового у Львові підкинули новонароджену дівчинку (відео)
Медики вже встигли назвали немовля - тепер новонароджену дівчинку звати Лілія. Дитина почуває себе добре та за нею постійно спостерігають лікарі.
"Зупинилося її серденько": в Україні померла єдина дитина з синдромом передчасного старіння (відео) "Зупинилося її серденько": в Україні померла єдина дитина з синдромом передчасного старіння (відео)
Одним із симптомів хвороби є зміни шкіри, які зумовлені передчасним старінням організму, тому дівчинка зовні не була схожа на своїх однолітків.
Loading...
Load next