"Керченський міст - законна ціль": генерал з НАТО закликав Україну вдарити по Кримському мосту

"Керченський міст - законна ціль": генерал з НАТО закликав Україну вдарити по Кримському мосту
Колишній командувач НАТО переконаний, що удар по мосту – адекватна відповідь за розв'язану Росією війну.

Україна може завдати нищівного удару по Кремлю, атакуючи Керченський міст, який з’єднує материкову Росію з Кримом, використовуючи нещодавно поставлені ракети «Гарпун».

Про це в інтерв'ю заявив The Times колишній командувач НАТО.

Генерал Філіп Брідлав, який був верховним головнокомандувачем Об'єднаних збройних сил НАТО в Європі з 2013 по 2016 рік, заявив, що атака на міст була б виправдана агресією Росії проти України з усіх боків. 

Керченський міст є законною ціллю, і нам не варто турбуватися про те, що Україна надто войовничо поводитиметься щодо Росії, - сказав він.

Брідлав підтримав таку думку, після того, як Росія завдала авіаударів по місту Краматорськ на сході України. 

Зауважимо, що за інформацією The Times, останніми днями з'явилися ознаки підготовки російської армії до відбивання можливої ​​атаки на міст. Зокрема, біля Кримського мосту з'явилися кораблі-щити для захисту від ракетного удару.

Нагадаємо, нещодавно між Мелітополем і Токмаком підірвали залізничний міст: окупанти доправляли ним зброю.

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
МЗС визначилось з новим кандидатом на посаду посла України при НАТО МЗС визначилось з новим кандидатом на посаду посла України при НАТО
Міністерство закордонних справ затвердило кандидатуру українського посла при НАТО та працює над його відправкою до Брюсселю.
"Необхідно поважати та дотримуватися міжнародного права": прем'єрка Швеції виступила проти вимог Росії про нерозширення НАТО "Необхідно поважати та дотримуватися міжнародного права": прем'єрка Швеції виступила проти вимог Росії про нерозширення НАТО
Раніше президент Фінляндії та прем'єр-міністр заявили, що їхня країна має зберегти можливість подання заявки на вступ до НАТО та продовжувати посилену оборонну співпрацю з ЄС.
Loading...
Load next