Між Мелітополем і Токмаком підірвали залізничний міст: окупанти доправляли ним зброю – Федоров

Між Мелітополем і Токмаком підірвали залізничний міст: окупанти доправляли ним зброю – Федоров

На Запоріжжі між Мелітополем і Токмаком сили спротиву підірвали залізничний міст, яким російські окупанти доправляли зброю. Про це в ефірі національного телемарафону повідомив мер Мелітополя Іван Федоров.

Сили спротиву підірвали залізничний міст між Мелітополем і Токмаком: обмежили постачання рашистами зброї до лінії фронту, – сказав Федоров.

Нагадаємо, що путін, можливо, натякає, що російські війська на Донбасі мають взяти оперативну паузу - Інститут вивчення війни.

Злата Новосельська pravdatutnews.com

Читайте також
Українські військові знищили укріплення супротивника протитанковою ракетою (відео) Українські військові знищили укріплення супротивника протитанковою ракетою (відео)
Українські військові направили керовану протитанкову ракету на фортифікаційну споруду, облаштовану окупантами неподалік позицій ЗСУ.
Росія розпочинає масштабні військові навчання на території окупованого Криму Росія розпочинає масштабні військові навчання на території окупованого Криму
Російські навчання відбудуться на 20 полігонах та триватимуть з 9 серпня до 15 вересня.
Морська піхота України: якою зброєю, технікою та новинками від США озбороєні ВМС Морська піхота України: якою зброєю, технікою та новинками від США озбороєні ВМС
Українські морські піхотинці мають достатньо зброї та техніки на озброєнні, аби успішно виконувати поставлені перед ними завданням. Є як модернізована техніка ще з часів СРСР, так і сучасні зразки, виготовлені в Україні й за кордоном.
Loading...
Load next