Німеччина звинуватила Лаврова у зриві переговорів

Німеччина звинуватила Лаврова у зриві переговорів

Федеральна міністерка закордонних справ Німеччини Анналена Бербок звинуватила главу МЗС РФ Сергія Лаврова у відмові від переговорів після того, як він залишив зустріч G20 на Балі.

Про це повідомляє УНН з посиланням на німецьке видання Bild.

На думку німецької політикині, поведінка Лаврова на саміті яскраво свідчить про те, що Москва взагалі не налаштована на переговори.

Той факт, що міністр закордонних справ Росії провів більшу частину переговорів не в залі, а за його межами, підкреслює, що російський уряд нині ані на міліметр не готовий до розмови, – заявила Бербок.

Нагадаємо, сьогодні міністри закордонних справ країн "Великої двадцятки" (G20) на зустрічі на Балі відмовилися фотографуватися разом з главою МЗС РФ сергієм лавровим.

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
США нададуть письмову відповідь щодо "гарантій безпеки" РФ наступного тижня США нададуть письмову відповідь щодо "гарантій безпеки" РФ наступного тижня
Про це заявив міністр закордонних справ РФ Сергій Лавров.
Підготовка саміту "Нормандської четвірки" і Донбас: Зеленський провів відеоконференцію із Меркель та Макроном (фото) Підготовка саміту "Нормандської четвірки" і Донбас: Зеленський провів відеоконференцію із Меркель та Макроном (фото)
В ході зустрічі сторони обговорили подальші кроки з метою мирного врегулювання на Донбасі, а також підготовку до проведення чергового саміту "Нормандської четвірки".
Loading...
Load next