"Чергова не дуже твереза заява": Зеленський відповів Медведєву на "судний день"

"Чергова не дуже твереза заява": Зеленський відповів Медведєву на "судний день"

Президент України Володимир Зеленський прокоментував слова заступника голови ради безпеки російської федерації дмитра медведєва, який пригрозив "судним днем" Україні, якщо наші війська завдадуть удару по Кримському півострову.

Про це повідомляє "Українська правда".

Одне з російських пропагандистських видань так цитує слова російського політика:

…Окремі екзальтовані криваві клоуни, які там вискакують періодично з якимись заявами, ще й намагаються погрожувати нам, маю на увазі напад на Крим, тощо… Якщо щось подібне станеться, для них усіх там миттєво настане "судний день", дуже швидкий і важкий, сховатися буде дуже складно.

Володимир Зеленський відповів на заяву медведєва у своєму традиційному вечірньому зверненні. Глава держави зазначив:

Сьогодні з росії прозвучала чергова не дуже твереза заява про нібито "судний день" для України. Звичайно, ніхто не сприйматиме такого залякування. Але погляньте, наскільки цинічно говорити таке саме сьогодні – у чергову річницю знищення росією в небі над українським Донбасом малайзійського "Боїнга".

Зеленський нагадав, що російська федерація дійшла до статусу держави-терориста й на неї чекає трибунал, який точно відбудеться й у буквальному сенсі стане судним днем для неї.

Карина Бовсуновська — pravdatutnews.com

Читайте також
"Ми будемо разом робити все, щоб Україна була вільною і незалежною": Олексій Рєзніков відвідав Миколаївську область (фото) "Ми будемо разом робити все, щоб Україна була вільною і незалежною": Олексій Рєзніков відвідав Миколаївську область (фото)
Під час робочої поїздки до Миколаївської області Олексій Резніков назвав українських морпіхів мотивованими професіоналами своєї справи.
Росія сама поверне нам Крим "на блюдечку" з вибаченнями, — Резніков Росія сама поверне нам Крим "на блюдечку" з вибаченнями, — Резніков
Міністр оборони наприкінці січня зауважив: Росія досі не вирішила, чи нападати на Україну.
Loading...
Load next