Після позбавлення громадянства: Корбана не пустили на територію України (відео)

Після позбавлення громадянства: Корбана не пустили на територію України (відео)

У очільника територіальної оборони Дніпропетровської області Геннадія Корбана під час спроби в’їзду в Україну прикордонники вилучили український паспорт. Про це "Українській правді" повідомив адвокат політика Андрій Йосипов.

Як пише видання, наразі Корбан перебуває на кордоні. Прикордонники заявили йому, що його українське громадянство припинене, проте не показали жодних підтверджуючих документів. За словами адвоката, на кордон прибули представники СБУ, НАБУ і ДБР.

У мережі з'явилося відео, на якому прикордонники пояснюють Корбану, що його паспорт вилучили на підставі припинення громадянства України. 

Нагадаємо, 21 липня нардеп від “Батьківщини” Сергій Власенко опублікував фото указу президента щодо позбавлення українського громадянства Ігоря Коломойського, Вадима Рабіновича, та Геннадія Корбана.

Геннадій Корбан виїхав за межі країни на підставі батьківства неповнолітніх дітей. Після новини про можливе позбавлення громадянства "Українська правда" з посиланням на джерела написала, що Корбан збирається повернутися до України.

Раніше Данілов заявив, що механізм формування Реєстру олігархів запущено.

Карина Бовсуновська — pravdatutnews.com

Читайте також
Зеленський разом із Меркель та Макроном закликали Росію відвести свої війська від України Зеленський разом із Меркель та Макроном закликали Росію відвести свої війська від України
Лідери трьох держав звернулись до Російської Федерації із закликом відвести війська від кордону з Україною. Це політики повідомили за сьогоднішніми підсумками переговорів у Парижі.
Зеленський намагався поговорити з Путіним, однак він відмовився Зеленський намагався поговорити з Путіним, однак він відмовився
Після загибелі чотирьох українських військових під Шумами, президент України Володимир Зеленський намагався поговорити з Путіним. Однак, той відмовився, бо ніби то нема про, що говорити.
Loading...
Load next