"Люди важливіші за залізо": Командувач ССО Галаган залишає свою посаду

"Люди важливіші за залізо": Командувач ССО Галаган залишає свою посаду
Генерал-майор зазачив, що йде з посади, але не кидає "бойове братерство, якому віддав усе життя".

Командувач Сил спеціальних операцій ЗС України – генерал-майор Григорій Галаган залишає посаду.

Про це він повідомив на Facebook-сторінці Командування.

Він зазначив, що йде з посади, але не кидає "бойове братерство, якому віддав усе життя".

Разом із вами нам вдалося багато. Ми продовжили справу розбудови українських ССО, зробили так, щоб про наших воїнів і їхню звитягу дізнався увесь світ. Сили спеціальних операцій не раз довели свою спроможністю діяти на варті світового порядку. Торік вже другий підрозділ ССО України успішно пройшов оцінку НАТО і отримав право на включення до Сил швидкого реагування Північноатлантичного Альянсу, - зазначив він, додавши, що підготовці інших тактичних груп завадило російське вторгнення.

Галаган зауважив, що вже перших днів тотального спротиву лави Сил спеціальних операцій поповнили воїни Руху опору. Зокрема й це сталося завдяки ухваленню торік двох законів України №5557 і №5558, адже ці документи, за його словами, надали їм право і відповідальність за створення і розбудову Руху опору ССО.

Величезним внеском у справу спротиву агресору стала міжнародна допомога.

Надані іноземними партнерами матеріально-технічні засоби, інструкторський склад, всебічна підтримка розвитку ССО України сприяли тому, щоб наші підрозділи були одними з найдієвіших у боротьбі з російськими військами, - підкреслив командувач.

Галаган запевнив, що вони гідно захищали свій народ, і певен, що ССО України продовжать цю справу і надалі.

Я вдячний кожному, хто чесно і самовіддано виконував і продовжує виконувати свої обов’язки у складі Сил спеціальних операцій ЗСУ. «Люди важливіші за залізо» – це правило для воїнів ССО було головним і має лишатися непорушним завжди.

Наостанок Григорій Галаган наголосив на тому, аби українці завжди пам'ятали данину кожного загиблого: "Вони заслужили вічної пошани, віддавши за свій народ найцінніше, що може бути – життя".

Нагадаємо, Залужний показав, як працюють на фронті американські РСЗВ.

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
Кадрові зміни в ЗСУ: Зеленський звільнив начальника Генштабу та командувачів ООС і ДШВ Кадрові зміни в ЗСУ: Зеленський звільнив начальника Генштабу та командувачів ООС і ДШВ
Володимир Зеленський продовжує звільняти очільників оборонних структур. Цього разу президент провів кадрові зміни в структурі української армії.
"Застосовували нечесні і брудні прийоми": ексзаступника секретаря РНБО Кривоноса звільнили з лав Збройних сил "Застосовували нечесні і брудні прийоми": ексзаступника секретаря РНБО Кривоноса звільнили з лав Збройних сил
Ексзаступник секретаря Ради національної безпеки та оборони та генерал-майор Сергій Кривонос заявив, що його звільнили з лав Збройних Сил України. За його словами, він не писав рапорт.
Loading...
Load next