В Україну прибули додаткові реактивні системи HIMARS

В Україну прибули додаткові реактивні системи HIMARS
Всього поставили чотири системи реактивного залпового вогню.

Сполучені Штати Америки передали Україні ще чотири реактивних системи залпового вогню HIMARS.

Про це повідомив міністр оборони України Олексій Резніков.

Ще чотири додаткові системи Himars прибули на територію України. Ми довели, що ми вміємо поводитись з цим озброєнням. Звук залпу Himars став головним музичним хітом цього літа на передовій, – зазначив міністр оборони.

Фото: Скриншот

Олексій Рєзніков висловив подяку США та міністру оборони США Ллойду Остіну.

Зауважимо, дальність ураження системи – від 32 кілометрів і більше, а її можливостей вистачить навіть на знищення військових аеродромів з відстані у десятки кілометрів.

Нагадаємо, Начальник Головного управління розвідки Міністерства оборони України генерал-майор Кирило Буданов розповів як реактивні системи залпового вогню HIMARS, які США надають Україні, змінюють правила гри на полі бою.

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
США нададуть Україні досконаліші ракетні комплекси та боєприпаси: дальність ураження — 300 км США нададуть Україні досконаліші ракетні комплекси та боєприпаси: дальність ураження — 300 км
Україна зобов’язалася не атакувати цілі на території рф за допомогою артилерійської системи американського виробництва.
Україна отримала партію військової допомоги зі США (відео) Україна отримала партію військової допомоги зі США (відео)
Міністерство оборони України повідомило про отримання військової допомоги від уряду Сполучених Штатів для українських збройних сил. Військова допомога включає боєприпаси, протитанкове і високоточне озброєння.
США виділять Україні 150 мільйонів доларів на військову допомогу США виділять Україні 150 мільйонів доларів на військову допомогу
Конгрес Сполучених Штатів Америки ухвалив надання додаткових 150 мільйонів доларів допомоги Україні. Зокрема кошти направлять на покращення ситуації у сфері військової безпеки.
Loading...
Load next