Застава без арешту: ВАКС обрав запобіжний захід колишньому депутату Мартиненку

Застава без арешту: ВАКС обрав запобіжний захід колишньому депутату Мартиненку
Його підозрюють в отриманні хабаря у розмірі 311 тисяч євро.

Суддя ВАКС Володимир Воронько обрав запобіжний захід колишньому народному депутату Миколі Мартиненку, який підозрюється в отриманні неправомірної вигоди та відмиванні коштів.

Про це повідомляє Центр протидії дезінформації, передає ПравдаТУТ News.

Прокурори САП просили для Мартиненка взяття під варту, але суддя вирішив обмежитись заставою у розмірі 4,96 млн грн. 

Новий епізод стосується хабаря в розмірі 311 тисяч євро. Це в кілька разів більше, ніж розмір ухваленої суддею ВАКС застави, — зазначили в Центрі протидії корупції.

Окрім того, на екснардепа покладено кілька типових обов’язків, зокрема негайно прибувати до детектива, прокурора, суду; утримуватись від спілкування зі свідками; здати всі свої паспорти для виїзду за кордон.

Нагадаємо, Зеленський призначив нового очільника Херсонської ОДА.

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
"Скажеш ㅡ за банкет": депутата Полтавської міськради затримали та оголосили про підозру (відео) "Скажеш ㅡ за банкет": депутата Полтавської міськради затримали та оголосили про підозру (відео)
Депутата викрили ще на початку вересня. За даними слідства, він, у змові зі ще однією посадовою особою міськради, намагався організувати корупційний механізм при видачі дозвільних документів на будівництво і благоустрій.
Суд визначив запобіжний захід депутату Київради від «Слуги народу» Владиславу Трубіцину Суд визначив запобіжний захід депутату Київради від «Слуги народу» Владиславу Трубіцину
Вищий антикорупційний суд визначив запобіжний захід для співучасника депутату Київради від "Слуги народу" Владиславу Трубіцину. Судді призначили підозрюваному тримання під вартою з можливістю застави
Застосувати примусовий привід: "слуга" Кузьміних знову не прийшов до суду Застосувати примусовий привід: "слуга" Кузьміних знову не прийшов до суду
Сергія Кузьміних впіймали на отриманні хабаря у 559 тисяч гривень.
Loading...
Load next