Російські псевдореферендуми закриють будь-яку можливість переговорів з рф, — Зеленський

Російські псевдореферендуми закриють будь-яку можливість переговорів з рф, — Зеленський

Якщо російські окупанти зважаться провести хоч один псевдореферендум на окупованих територіях України, будь-яка можливість переговорів з росією буде закрита. Ніяких переговорів з москвою вести більше ніхто не буде.

Про це розповів президент України Володимир Зеленський у відеозверненні за підсумками 7 серпня.

Позиція нашої держави залишається такою, якою була і раніше: ми нічого свого не віддамо. А якщо окупанти підуть шляхом цих псевдореферендумів, то для себе ж закриють будь - яку можливість переговорів з Україною і вільним світом, які російській же стороні однозначно будуть потрібні в певний момент, - сказав він.

Зеленський додав, що всі, хто буде допомагати росії реалізувати ці псевдореферендуми або брати участь в їх проведенні, будуть переслідуватися безстроково та відповідати перед Україною за законом.

Нагадаємо, раніше в Офісі президента підтвердили передачу Україні штурмовиків Су-25 від Північної Македонії.

Карина Бовсуновська — pravdatutnews.com

Читайте також
Арестович вважає, що Росія не готова говорити з Зеленським про ситуацію на Донбасі Арестович вважає, що Росія не готова говорити з Зеленським про ситуацію на Донбасі
Спікер України у Тристоронній контактній групі Олексій Арестович повідомив, що не бачить готовності та прагнення Росії розмовляти із Володимиром Зеленським.
"Про Донбас не говоритимуть": Кремль відреагував на можливу зустріч Путіна та Зеленського "Про Донбас не говоритимуть": Кремль відреагував на можливу зустріч Путіна та Зеленського
Володимир Зеленський заявив, що все йде до того, що зустріч із російським президентом може все ж таки відбутися. Своєю чергою у Кремлі заявили, що підтримують ініціативу Зеленського про проведення зустрічі з Володимиром Путіним.
Loading...
Load next