"Про Донбас не говоритимуть": Кремль відреагував на можливу зустріч Путіна та Зеленського

"Про Донбас не говоритимуть": Кремль відреагував на можливу зустріч Путіна та Зеленського
Володимир Зеленський заявив, що все йде до того, що зустріч із російським президентом може все ж таки відбутися. Своєю чергою у Кремлі заявили, що підтримують ініціативу Зеленського про проведення зустрічі з Володимиром Путіним.

Прессекретар президента Росії Дмитро Пєсков заявив, що Володимир Путін чітко висловив своє ставлення до наповнення можливого діалогу, повідомляє російський "Інтерфакс".

"Він може стосуватися тільки проблематики двосторонніх відносин, а не пошуків врегулювання конфлікту на Півдні та Сході України", - заявив Пєсков.

Він також додав, що наразі потрібно ще з'ясувати доволі багато деталей щодо можливої зустрічі Путіна і Зеленського. Зокрема адміністрації президентів обох держав, за його словами, перебувають в постійному контакті щодо цього. Російський посадовець також наголосив, що "будь-яка зустріч має бути добре підготовлена". 

"В даному випадку кращою підготовкою може і повинно бути виконання раніше досягнутих домовленостей. В першу чергу ми говоримо про Мінські домовленості, а в другу чергу - говоримо про тих домовленості, які були досягнуті в Парижі"", - додав Прессекретар президента РФ.

Говорячи про терміни можливої зустрічі Путіна і президента Зеленського, Пєсков уточнив: "Поки ніяких позначок немає щодо можливої зустрічі з президентом Зеленським".

Читайте також
Арестович вважає, що Росія не готова говорити з Зеленським про ситуацію на Донбасі Арестович вважає, що Росія не готова говорити з Зеленським про ситуацію на Донбасі
Спікер України у Тристоронній контактній групі Олексій Арестович повідомив, що не бачить готовності та прагнення Росії розмовляти із Володимиром Зеленським.
Кремль відреагував на пропозицію Зеленського щодо зустрічі з Путіним у Ватикані Кремль відреагував на пропозицію Зеленського щодо зустрічі з Путіним у Ватикані
Прессекретар російського президента Дмитро Пєсков заявив, що наразі Росія не отримувала офіційної пропозиції від президента Зеленського провести зустріч з Путіним у Ватикані.
В Росії відповіли на запрошення Зеленського, щодо зустрічі з Путіним на Донбасі В Росії відповіли на запрошення Зеленського, щодо зустрічі з Путіним на Донбасі
Російська Федерація відреагувала на запрошення українського президента щодо зустрічі з Путіним на Донбасі, де йде війна. Росія вважає, що ця зустріч не має ніякого сенсу.
Loading...
Load next